Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, May 20, 2014

32 Weeks- Check up KKIA


Tadi g Check up lagi..tapi kali ni tak jumpa doktor pun...
Nurse aje...
berat badan turun sekilo lebih...boleh pulak gitu???maybe sebab lately ni aku kurang berselera time makan kot.. selera makan jajan2 je..nasi memang kurang...
cek perut....cek heartbeat...
Alhamdulillah semua ok...
lepas tu cucuk ATT kali kedua...

sakit ok...ingat tak first time cucuk aku cakap tak sakit sangat....lenguh pun rasa sikit2 je...
tu la ...hari tu berlagak sangat...cucuk kali kedua ni aku rasa sakit+pedih....
lepas tu tangan lenguhnye lahai... baru aku faham perasaan korang sampai nak tampar2 orang yang langgar bahu tu...huhuhu...lenguh ok..rasa mcm nak sangkut je tangan tu....

lepas tu nurse tegur kaki bengkak sikit...
aku tak pandai tengok...aku rasa ok je kaki aku ni...
kaki aku memang besar kot..
ok dah boleh balik...
lepas tu dah sampai office baru teringat 
urine aku nurse tu belum cek lagi...
urine aku tertinggal atas sinki klinik...
sebakul la kena sumpah seranah jap lagi...
nak buat mcm mane... nk patah balik aku tak de transport...

1 comment:

el said...

hahahaha
cam mn leh lupa pasal urine tu kelakau pulak bc haha

iols pun x reti nak cek kaki bengkak ke x..sbb kaki iols pun mmg dah gemuk hahahah adoiii

nti pantang sm2 dlm bulan pose lah ek..hehehe
smoga dipermudahkan segalanya ok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...