Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, May 19, 2014

Sayanggggggg...meh makan meh


kan hari tu aku ada story-story pasal Encik Suami nak bela anak kucing...
dia dah dapat dah anak kucing tu... T__T

masa balik kerja tiba2 Encik Suami kata ada suprise tengok kat belakang
aku jenguk tak nampak pape...
jenguk lagi sekali baru nampak anak kucing
iols suprise sangat....tetibe rasa menyesal bagi dia bela kucing...

comotnye lahai kucing tu...siap lepak atas bantal aku T__T
aku tanya jumpa mana, dia kata kucing kat ladang dia... tapi xjumpe maknye...
tu yang die bawak balik tu...

sampai rumah terus aku suruh encik suami mandikan kucing tu sebab kotor sangat
lepas mandikan Encik Suami bagi makan...
yang aku tak boleh blah boleh pulak dia guna Tupperware aku letak air untuk kucing tu...haihh...macam xde bekas lain...bekas taufu fa kan ade....

malam tu aku dah melingkar dalam bilik, sekali dengar Encik Suami panggil
"sayanngggg...meh makan meh"
aku pun dengan susah payah bangun, keluar dari bilik sambil tanya "makan apa???"

sekali tengok die tengah sediakan makanan untuk kucing dia 
T__T
sambil kucingnye terkedek2 g ke dapur
abang panggil kucing la, g tidur tu...
amboi tak sampai sehari dah ambil alih takhta aku ye ko kucing...

tapi Alhamdulillah la..anak kucing yang Encik Suami bawak balik tu , bukan jenis pengotor...
dah tau tempat buang ooo ot die tu...
time kitorang makan die tak kacau..redha je bila2 ko bagi die makan...kalau lapar pun die mengiau je kat dapur..

tapi satu jela...aku tak suka dia dtg gesel2 kat kaki aku...
Encik Suami aku panggil kucing dia aie.... die tu semua kucing 

Thanks sebab ada 2 3 orang blogger yang nak bagi kucing... thanks neny sebab bg num kakak kucing tu(tapi tak sempat nak call dah dapat kucing) hehehe







4 comments:

Nursaila Norman said...

hehehehe..kelakar lahhh..ingatkan panggil isteri rupanya panggil kucing..ehehehehe!

Nanie said...

haha... comel!

InaYusoff said...

haha..aduyai kesian mak buyung...

HyRoSSa NeNy said...

hahaha,,, welkam..takpe2..

eh aku kn,, de 2 ekor anak kucing yg mak die bawak dtg nyinggah kat umah aku...

bru nak bela... skali pg td nampak notis... kertas kaler merah suh buang kucing tu...

sungguh syaitonnnnn...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...