Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, May 7, 2014

Ke Korea ke kita

angan-angan nak pergi Korea memang dah lama aku simpan sejak minat sangat tengok drama-drama Korea kat TV...tempat-tempat dia kan best2, cantik-cantik kan
selalu la cerita dengan membe2 pasal angan-angan nak g holiday kat Korea
tapi tu kan...sekadar angan-angan je la...
sebabnya aku tak pernah kumpul sesen pun untuk g sana...
kalau ada duit lebih pun aku tak de pulak nak menabung untuk ke sana 
plan tu tiap2 tahun plan, tapi perlaksanaan tak pernah buat...
jangan kata perlaksanaan, duit pun tak pernah kumpul
jangan kata holiday kat korea,
holidays dalam negara pun tak lepas macam tu
eh dah kenapa cerita pasal korea ni..
sebenarnya budak office aku ni baru balik dari sana
tu yang teringat plan tiap2 tahun aku tu...
nak cerita dapat keychain aje...
mekasih pada yang memberi
g la holiday lagi...
lepas tu beli keychain lagi
lepas tu bagi kite lagi

7 comments:

MaMa MuRsYiD said...

Saye pon teringin nak g korea.. Bila ntah dpt sampai

Hafiza AizZawa said...

bestnye dpt keychain.. Fiza pun bercita2 nk g korea jugakk.. tp tak tahu la biler nye.. huhu

Lieya Von Jay said...

sama la, mengidam sangat nak g korea , xtau bila hajat akan sampai :) cantik key chain tu

husna yusof said...

hhahaha tu la una pun teringin nk g korea tp aiiihhh jauh n kos pula,, heheh jom syela jon game ni jom,,

http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-saling-kenal.html

Sura Mohd said...

wahh..bestnya..dapat keychain pun best jugak..cantik pulak tu..:)

Princess Feyqa said...

Cantik! Lagi2 ada chain kt clipper tu.. Fiqa dulu beli clipper juga masa study kt Korea, tapi xde plak chain yg kt blkg tu.. Design baru agaknya hehe

Zura Lee said...

comel la keychain tuh..sepit kuku kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...