Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, May 20, 2014

Rezeki tu masih ada


minggu lepas2 office aku kena rampok dek .................
semua laci office kena kopak...
pagi-pagi lagi akak office aku wassap kata duit kelab hilang...
dalam kepala aku memang aku dah agak..comfirm la laci kena kopak lagi ni...
sebab dulu dah pernah ada kes...
aku dah la simpan duit dalam laci kat office
duit terdesak aku panggil
duit tu aku guna time2 terdesak...
nanti aku topup balik...
pagi tu pulak aku ade check up...
memang masuk office lambat sikit la..
aku cuma doa je la..kalau rezeki tu aku pnya Insyaallah duit tu tak hilang...
kalau tak aku anggap bukan rezeki aku

sampai office aku cek laci aku dulu..
Alhamdulillah duit tu ada lagi... 
huiiii 150 tu..boleh beli macam2
laci aku dah tak boleh nak tutup dah sebab terkopak habis kat tepi tu...xpe lah
duit singgit aku atas meja pun die tak ambik...maybe perampok tu tak perasan kot..duit orang lain memang habis dikebasnya...dasar perampok..duit syiling pun dia ambik...tapi tak ambik semua..berat nak bawak kot..

5 comments:

Hafiza AizZawa said...

mujur tak hilang.. Fiza pun suke simpan dlm laci jugak..tp tak banyak

mia izzati said...

tu yang takot tu...dan aja deme nak masuk opis..

khadijah said...

Hai shila. Dija baru follow shila. Tula masih rezeki shila dan baby kan. Alhamdulillah take care mommy to be

aizu's life said...

alhamdulillah... masih ada rezki :)

siti alfakhishah aman said...

walaupon dekat meja ade cctv.. alise tak berani nak simpan duit dekat opis.. baik simpan dekat peti rahsia kat umah.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...