Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, May 15, 2014

Birthday Party!!! Let's Party

birthday party la sangat kan...Hari Sabtu baru ni Sahabat telah menginvite untuk ke rumah...
dia buat makan-makan sikit sempena birthday anak die kat putrajaya
Sebut makan-makan harus lah aku datang kan....
kebetulan pulak ramai ex2 officemate nak datang...
dah lama tak jumpa diorang...
boleh la kita tumpang birthday anak orang untuk buat reunion...
gitew kaedahnye...
ni la kawan2 office lame iols... 
stress sama-sama, ngumpat sama-sama, makan sama-sama... citer problem sama-sama, walaupun tau problem tu tak boleh nak solve pun... rindu aihhh..ni sebahagiannye je...
lepas makan 2 mangkuk bihun sup +  tembikai aku dah bersandar kekenyangan


yang baju pink tu mak pengantin
yang pakai crown tu la pengantinnye (birthday girl)
  
ni dak rayyan sedang scan perut aku....
  

ehhh..rayyan masih lagi scan perut aku....tak pasan lak bila dia pegang 

Balik tu dalam kereta Encik Suami aku cakap
" nape tak amik kek upin ipin untuk dia???"
T__T


lepas tu hari-hari dia duk zikir dengan aku nak makan kek
nak kek
nak kek
T__T
nasib baik semalam dah makan
beli sebijik terus

cerita pasal beli kek semalam pun dah boleh buat satu entry... tapi masih fikir nak cerita ke tak...
pasal ada rahsia disebalik kejadian itu...huhuhu..


**Kepada Zara Alisha semoga jadi anak yang solehah..
semoga panjang umur, murah rezeki....amiin



IKLAN JAP



8 comments:

Nursaila Norman said...

hehehe..sama lah mcm husband saila..kuat btl mkn kek..kalau dia nk kek mcm tu lah 'nak kek, nak kek'..ulang byk kali..homaiiii T____T

Iz Salim said...

hahah.. rayyan nak adik lg kot.. die bg hint kat mak die tuuu.. :P

Zura Lee said...

birthday aprty tp nape tk amik gmbr mknn nyer.. hahahaahah

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat birthday girl.

Nurfaezah Abdullah said...

fae follow sini #1470 ^^

Hafiza AizZawa said...

First time tgk pic sheyla...

aizu's life said...

hihi.. beso pewot dia.. bp bln dh??
btw, kite pn x g kot trip melaka tu.. huhu

Cik Ina said...

Makan free jgn ditolak......;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...