Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, May 16, 2014

Genie Bra - PRE ORDER BACTH 2

STICKY POST SEHINGGA 16 MAY 2014

Dulu sebelum pregnant aku dah pernah pakai Genie Bra ni...
Memang Selesa la, sebab tak ada besi apa semua
nak basuh pun senang
sejak-sejak pregnant ni
Saiz dah berubah kan
Bra aku , Avon tak Avon semua dah tak muat
so solution dia memang aku pakai genie bra ni je la
selesa pun selesa
sebelum ni cuma promote2 dalam FB je, 
hari ni baru terfikir nak promote dalam Blog
ehhhhh...ke aku dah pernah promote eh????
kalau korang teringin pakai boleh la order
untuk pembaca blog ni , kalau korang order lebih dari 3 Box aku bagi harga lagi murah ...
cara Order boleh baca kat bawah





PRODUK : 
GENIE BRA RM35 ( 1 SET FOR 3)

PRE ORDER : 
ORDER BESERTA PEMBAYARAN SEBELUM 30 APRIL 2014 (RABU) 10 MALAM

PENGHANTARAN :
7 HARI BEKERJA SELEPAS TARIKH DITUTUP

**SEBARANG KELEWATAN AKAN DIBERITAHU

** SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK KOS POSTAGE

POSTAGE :
1-2 ITEM RM7
3-4 ITEMRM9
5-6 ITEM RM12

** harga semenanjung ..sabah sarawak adalah berbeza
** KOS MENGIKUT KUANTITI DAN BERAT

CARA ORDER :
WHATSAPP 016-8965045/
EMAIL: miszsheyla@yahoo.com
NAMA :
ALAMAT:
CONTACT NO :
SIZE & WARNA :

PEMBAYARAN :
MAYBANK & CIMB 

1 comment:

Cik Ina said...

Genie Bra ni mmg best, kain pun lembut je.... Orang kata gna yg besi xelok so meh kita gna genie bra ni.....;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...