Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, March 3, 2011

Tragedi Berdarah

Okey tajuk sangat annoying..mane ade kejadian berdarah pun..hahaha cuma nak citer kejadian 2 3 hari lepas...before hora-hore nk g makan AGAIN dekat azmi *oh kawan i suke ushar jejaka kat azmi okeyh... da siap tacap pe seme..makeup tebal 2 inci liptik ala2 angelina jolie then tetibe kawan aku kate..

weiiii...kunci korang bawak tak??aku punye tinggal,pintu aku da kunci...."

waaa..bala!!! bala!!!
sorang pun x bawak kunci n the best part ialah kunci tinggal kat dalam bilik...waa...hebat tol memasing kan..da la perut ngah menendang2 mintak diisi...sungguh tak adil...
nk kuar rumah tabley, nak masuk bilik tabley....
last2 aku ngan penuh usaha amek pisau cungkil2 pintu tu..demmm x boleh bukak...
kawan aku siap amek kad rela ag tolong cucuk kot2 leh bukak..hape?? ko ingat ni cerita 007...da serupe detektif conan memasing(walopon tadek kaitan)
ag sorang try ngan kad bank islam (kad ptptn ye kawan2)
guna dawai, guna skru driver guna garfu smpai bengkok2 la garfu tu still pintu xleh bukak...
arghhh..malas nk citer lelebih..saksikanlah kronologi cerita

sebelum kejadian..hahaha saje nk show off


acara mencuba..sila perhatikan garfu..da cam ape...
stok untuk bergambar dulu...
demmm kenape tangan aku gelap????ohh lighting ni aku ase...

last skali lepas dah penat mencuba,kitorang decide untuk terajang pintu..penat tau
jangan tanye nape aku kalerkan kaki yang lagi satu tu okey

tada..akhirnya pecah..bengkok..abes seme T__T
abaikan latar belakang


jangan terpedaya dengan posing ayu minah ni..die la insan bertanggungjawab memecahkan pintu tersebut..harap maklum

pssttt***bile nk ganti tombol ni??wet juta-juta taw dalam umah..harharhar







4 comments:

scha_imal87 said...

kan...dah la geran tanah kite kat bilik tu...barang kemas..berlian lagi..aduyai..rsau aku

misz sheyla said...

@scha~ 2 la aku isau...gelang rm6000...kunci kete fairlady, henpon berjuta2..hahaha <---sila buat2 caye

bella nabila said...

klik hb katr sini..haha..seyez bella pon pernah buat..hehe..i mean pecahkan pintu..

Hafeiz86 said...

gulp!... tetiba aku rs mcm nak jauhkn diri dr korang... mane la tau aku tsilap cakap ke... ape ke.. x pasal2 aku rase tiga batang kaki( 1 kaki kena kaler..wakaka) melekat kat belakang aku....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...