Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, March 15, 2011

Jepun Sebelum Dan Selepas Tsunami

Ade blogger yang naik nyampah bila hari2 blog asyik update sal tsunami je...emm mungkin mereka2 ni tak mo ambil tahu pasal tsunami sebab benda ni tak terjadi pada mereka..atau dorang rasa dah cukup kot tengok berita aje...tapi aku yakin dorang cukup bersimpati atas nasib rakyat jepun ni..siapa yang tak simpati??? kalau yang tak bersimpati tu aku ase maybe dorang dah tak de hati perut kot...ntah la..hati orang aku tak tau.....

klik sini untuk lihat gambar2 jepun sebelum dan selepas Tsunami...ape yang aku boleh cakap Subhanallah.... macam padang jarak padang tekukur.....

sama2 muhasabah diri atas kejadian ni...semoga rakyat jepun tabah menghadapi dugaan...















1 comment:

zuneta said...

kuasaNYa...memang dasyat bencana ni...ambil jadi pedoman la..dijauhkan dari bumi malaysia...jauh jugak ye...tsunami tu pergi...huhu...

Entry panas "SANGGUPKAH ANDA MAKAN &%$%"

New Entry "NOTIS PESERTA GIVEAWAY"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...