Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, March 11, 2011

"giveaway by ezan"


SYARAT-SYARAT YANG PERLU DIIKUTI :

1) buat satu entry, dan letak title "giveaway by ezan"  dalam entry tue, letak sekali banner yang dekat atas tue.  

2) tak perlu nak follow-follow nie, tak wajib pun, cuma pastikan korang rajinlah singgah blog aku nie untuk tahu update pasal giveaway nie! lagi satu tak payah letak banner dekat sidebar korang okey :)

3) lepas dah buat entry semua, korang tinggalkan link dekat entry nie okey

4) giveaway nie akan berlansung selama 2 minggu sahaja. tarikh tutup ada dekat banner tue

NAK JOIN??? KLIK BANNER


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...