Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 9, 2011

Rambut malu2 nak tumbuh??aku ade caranya...

sumber gambar:google 

Hoh..seyes ke ni???? kok tak seyes aku x cerita..kot tuannye tipu kamu pun kene tipu juga la maknenye...kihkihkih
teknik dia mudah jer...

1.basah rambut 
2.amik syampu, dan syampu seluruh rambut...
3.yang ni penting jangan bilas,tetapi tutup ngan penutup kepala@shower cap selama 10 min
4.nak tingkatkan lagi kadar penumbuhan rambut rendamkan kaki dalam air panas
5.lepas 10 min dah boleh cuci dah kulit kepala dan rambut dengan bersih
6.amalkan 10 min sebulan atau 2 kali sebulan....mgkin boleh tumbuh balik rambut yang botak.

selamat mencuba


hah..pe ag..xyah susah2 g yun n*m dah...leh save duit..tapi kalo korang try cara ni then tetibe rambut2 berguguran, sila jangan cari aku..sila bukak astro n buat2 yang korang tak pernah baca entry ni... kesian..eh sekian







3 comments:

cik pulau said...

rambut cik pulau bukan malu2 nak tumbuh..tapi lambat nak tumbuh... lallala~ ^^,

misz sheyla said...

@cik pulau ~ malu la tu..tu pasal lambat2 je kuar....sila cuba petua di atas..

scha_imal87 said...

ye ye oo jek...rambut ko tu berguguran je kat bilik...tepi pintu...ruang tamu...muahahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...