Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, March 5, 2011

Ramai Betul Rakyat Sentul kan??? hahhahahahhahha

semalam aku balik lambat sikit r coz nak g amek baju kurung yang dahh 5 or 6 bulan aku tempah..hahhaha baru nak amek okey...bukan ape biase kat kampung aku tempah baju kurung 30 hengget aje..kat KL da jadi  60 hengget..so aku kene menabung lebih sikit untuk  amek baju aku tu....pas amek baju kat bangunan mara g sogo beronggeng 2 3 minit...then balik...g tunggu LRT...ouhhh penat giler babeng aku ase semalam...LRT smpai orang ramai lak..ciss aku xdpt duduk..orang2 kl ni memang xde rase hormat betul pada aku..tu yang aku marah...

then lam LRT duk gelak2 ngan kawan aku... yela kena la wat xtvt lain bagi mengurangkan rase penat berdiri dalam LRT...

"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"

sultan ismail

"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"

PWTC

"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"

titiwangsa

"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
nmpak sorang uncle tu cam x sabar nk kuar LRT
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"


Sentul
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"

aku nengok kiri kanan, semua orang keluar, aku pandang kawan aku, kawan aku pandang aku...

"hoh ramai betul rakyat sentul kan????"
"itu lah aku nengok smpai kosong LRT"

"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"
"hahahhahhhahhhahhahaha"
"hahhahahhahhahahahhahahhahahhaaaaahahhahahhahaa"
"hahahhahhahahhahaha"

"teetttttt..tettt..."<---- alarm LRT bunyi time nk tutup pintu

then baru aku pasan yang tu stesen last..bukan kat sentul tapi dah kat sentul timur

"weiiii sentul timur la...sentul timur" jerit aku ayu2

pintu LRT da tutup..sekali ngan die punye lampu ngan aircond lak tu tutup..aku nampak brader RApidKl tu duk lepak kat kerusi 2..aku cube lambai2 die tapi die tak nmpak maybe sebab lampu lam LRT dah tutup..demmm kalo kulit aku cerah sikit maybe die leh nampak kot... aku ngan kawan aku mang da cuak tahap cipan dah...mati la aku kepanasan dalam LRT ni...

LRT mang gerak smpai ujung landasan, makcik 2 cume peluk2 tangan aku ketakutan...
"cella!!!cella!!!cella!!!! die gerak wei!!"
"cella!! aku takut!!"
"cella LRT da berenti!!"
"cela bla...bla...bla....bla...."
"rilek wei aku pun takut gak"<---- kate aku kaber perasaan
then LRT berhenti tukar pemandu ke ape aku tak pasti la istilah die..aku slalu panggil pilot...hahahahaha
aku suh membe aku diam kot kang orang sedar kitorang de dalam LRT lagi mati kene marah...
mujur la brader tu masul LRT g kat kokpit 2 mang x pandang belakang langsung...takut la tu nak pandang belakang...mujur la pas 2 LRT terus gerak...biase die tunggu LRT ag satu sampai baru die gerak...kalo tak mang kepanasan la aku dalam 2....LRT berhenti je terus aku ngan membe aku melompat keluar n sambung gelak2...

adeh =,=! x penah ag kene cam tu...2 la sibuk dok gelak kat orang sampai miss nk turun...aku pun dengan kompiden ingat kitorang kat sentul lagi..rupenye dah kat sentul timur....

6 comments:

NUR AYNIE said...

hahha~~~~ tu la gelak sakan lagi sampai terlepas station dah...hihi

Mama Syadiyah said...

Hehehe.. comei betul cover takot tu kan kan

CinderLaLa said...

Duduk kat area sentul gak ker? Sy kat apartment mawar.. =)

Hafeiz86 said...

(aku cume mampu geleng kepale je..) ...

misz sheyla said...

@nur Aynie~ itu la pasal...gelak kat orang punye pasal

@mam syadiyah~hahah kene kaber t kang membe kate x ganas lak..

@cinderlala~ eh ye ke??hahaha jiran la kite..kite melur..

@hafeiz86~eleh....padahal ko pun penah kene kan??????????

Raswan Kepak Ayam Madu said...

cer follow gak blog kite ni di kingchickenwingkcw.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...