Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 21, 2011

DaY oNE @ PU3 RESORT

fisrt day pas peserta check in bilik aku tak ready ag..so aku n the gang terus ke dewan bendahara 2 settle ape yang patut...pas 2 terus masuk bilik... masuk je bilik aku terus terjun katil...walllah sgt toinkkkkk....
paling sengal membe aku g masuk toilet dulu tengok towel...padahnye bile aku dapat towel koyak rabak...

cam ne aku nk mandi kalo towel koyak rabak cenggini

siap boleh muat kepale aku tu towel die

bilik ok, kemudahan dalam bilik ok...cume agak berhabuk sikit la..
nasib baik la hari ke 2 die tukar towel aku ...

membe aku suggest utk tukar bilik...mula2 cam ok gak la nk tukar bilik kan..tapi dah asyik terserempak ngan brother2 jabatan lain terus niat utk tukar bilik tu aku batalkan...keji gile perangai...

oh tukang anta seterika puteri resort sgt ensem ko taw.. kol la 2 3 kali encik receptionist utk mintk iron...



5 comments:

scha_imal87 said...

keji giler perbuatan kau..nape xckp..yg tukang antar iron ensem??

misz sheyla said...

korang kan dah bawak iron sendirik...huawawawawawawawa....

Hafeiz86 said...

scha.. kalu c bella tu gitau tukang antor iron tu ensem mesti korang sorokkn iron yg korang bwk tu kan..kan..kan... ish3...

Hafeiz86 said...

oh ye... dulu aku penah gak check-in kat hotel pastu dpt towel yg da koyak mcm yg ko dpt tu... waktu check-out.. aku bentang elok2 towel tu atas lantai.. pastu aku lukis tapak kaki atas kertas n letak kertas tu atas towel tu... menyirap punya pasal... haha..

misz sheyla said...

hafeiz86~ ko taw xpe..memang aku da taw perangai x snonoh dorang tu yang aku mls gtaw...hahahahahaha ,..mak aih...next time leh buat..ko tak mo sound aku awal2..kalo tak boleh aku lukis tapak kaki gajah sekali

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...