Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, March 1, 2011

"Header ku Cun seperti Diriku"

❀✿ MISS LIBRARIAN ✿❀

sape nak header hasil air tangan miss librarian ni angkat tangan tinggi-tinggi
\o/
hoh..sesungguhnya aku lah insan tersebut.....
kenape aku nk dia designkan header untuk aku...sebab blog aku ni xde header..korang nengok tuh..kosong aje
=,=!
xde pape...
dulu ade gak la header tapi pas tu aku delete sebab aku ase cam poyo giler header aku...
tapi mase memula aku letak header tu aku ase cam header aku la yang paling cun,yang paling best yang palinggggggggggg hot okey!!!
pas tu lelame aku ase cam header aku cam dak tadika punyer header...ahhhh malu ahh letak..kasi remove r...
so saya mau cik miera ni design header untuk saya..kasi cun2 tau...

3 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

yeke? nape tak letak aje header lame..leh maera skodeng ;)

NUR AYNIE said...

eyh~ yang lame pon lawa aper...
aynie sukerrrrr~~!!!=P

SaYraH WonDerLanD said...

alololololo. Buat sendiri lagi bermakna tahu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...