Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, March 3, 2011

*GIVEAWAY 3 SPONSOR*


join giveaway lagi dan lagi dan lagi..kali ni giveaway 3 sponsor lak.
3 sponsor tu makna nya ada 3 sponsor la kan...hahaha hadiah nye kire 3 jugak la kot..haih yang ni ahkak tak faham.... nk join senang aje...kome follow aje ke3-3 sponsor tersebut...tak susah pun kan...
dah alang2 follow kena la review blog mereka kan...tol tak?? bukan follow untuk join contest atau giveaway aje...

memula review blog sponsor 


Painting and artwork
follower yang ke 49 
memula aku masuk blog ni seyes aku ingat blog ni kepunyaan lelaki..tapi rupe-rupenye perempuan...
Masuk sekolah aliran sains tulen, masuk degree aliran sains kesihatan, masuk master aliran kejuruteraan, masuk kerja aliran tadbir dan diplomatik. katenye la... 
erkkkkk
lukisan tidak termasuk dalam course2 di atas...
huaaaa aku pun ngange ni.....pelik bin ajaib...
yela..name pun minat kan..tak kira la belajar pe pun..minat tetap minat...
hohoho
tengok lukisan dia cantik woooo0...tapi aku minat yang bear2 yang die kaler sendiri 2..ohhhh sangat la cute..tak caye korang leh klik sendiri blog die wokey

follower ke 89
name pun mummy kan da kompem2 la pompuan...huhuhu
mummy kite ni peramah orangnya..rasanya la sebab die cakap
everybody is my friend - does'nt matter what age. If you know how to respect the elderly, I'll respect you more.
skipping okey.....
blog mummy ni pun berseni jugak ni..... 
tengok coklat die..uiii marveles sehh....
cupcake pun sangt la adorable
sangat lah salute pada mereka ni...tengok bunga pun leh jadi inspirasi untuk buat cupcakes
psstt** mummy ni degil sikit orangnya doc suh rest takmo...
My Photo<---- header xleh tengok..taktau nape

x ingat dah follower ke berape ...sebab dah saaaangaaat lama follow blog ni...
sangat suka terjah sini coz kadang2 brader ensem ni selalu bagi info2..penulisan dia dalam setiap entry cam menyentap2 je suruh baca...kadang2 tu saje je g usha blog dia walopon tau die x update...huaaa siap g tanye lagi nape lame x update...padahal tau bebeno orang tu bz ngan study...wat Phd la katekan....

untuk giveaway ni aku nak tag 
degil bebeno suh tag sorang je kan???
xpe la..die pun nak merase gak kan?????

5 comments:

eqbalzack said...

salam...
terima kasih join GA 3 SPONSOR...
sempat review semua blog?! perghh..cayalah!

insyaAllah kalau ada rezeki dapatlah rasa cokelats tu...lukisan tu limited edition...takde jual dah kat mana2...hehe

Mas-Azi-Mah said...

GOOD LUCK!!!

Jom lawat blog kitee pulak :)

PENGALAMAN BERSAMA 2 ORANG BAYI COMEL

misz sheyla said...

@eqbalzack~hahhhhhh...berbesar hati encik eqbal komen sini..wuhuuuuuu

@mas-azi-mah~thanks.... t kite melawat ek

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg eq.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah dan follow blog saya pulak yer

misz sheyla said...

@awangku johan~ da lame dah saya follow awk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...