Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 28, 2011

Nyampah tau

##tengok la ni, aku beli moisturizer
**eeiii kenape ko beli yang ni??? ko tau tak Hazlin snol ni dari dulu aku selalu dengar tak elok, tau tak bahan kimia dlm die banyak
##yeke...mane la aku tau
**yela...hazlin snol, jonsen babe, fantene tu seme tak boleh...kalo ko pregnant ag la x boleh pakai....(penuh kompident aku ckp ni)
%%knp plak jonsen tak boleh pakai...abis baby tu selalu pakai tu
**iye.....betul aku penah bace...jap cari dlm tenet
*******************************************************************************
penat search dlm tenet sampai petang tak jumpe lak artikel pasal jonsen babe xleh pakai.... benci taw....
tak suke bila fakta aku orang tak mo caye....
ouhhh nk sambung cari ag....

till then tunggu artikel dr puan dokter tak bertauliah ni yee

1 comment:

Hafeiz86 said...

takde dalil yang kukuh.. mmg la org x pecaye... haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...