Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 21, 2011

Sesi Buli Bos ,kawan2 makcik2 Day 2 @ Pu3 Resort

pagi2 lagi dah ade xtvt iaitu solat subuh berjemaah, solat hajat etc yang mana semasa solat sunat tu dah salah kiblat... dimana staff pu3 resort dah salah tunjuk kiblat...nasib baik die datang balik tunjukkan kiblat yang betul...
selepas tu sesi pocorobik depan kolam renang, yang mana sgt2 la fun...
mls la nak type pjg2 layan gambar aje la...


sesi ape ntah dipanggil ni... tapi cam ala2 ossom gak la.... yg pegang mic tu encik fauzan slh seorang staff dr Hushim motivational ....

nengok punya la seronok sampai ngange 2 mulut ahkak kite.....

 
benang hikmat, semua peserta dah diikat dengan benang ni...so semua orang kene balancekan belon, jgn bagi benang putus







 



sempat posing

 
 
sesi main2 lambung belon....

aktiviti semua sgt seronok...serius memang hilang stress....huahuahua....
berminat korang boleh la wat xtvt dgn consultant ni... 

2 comments:

Dda Ly said...

aaa seronoknyeee da lame tak berkursus begini...rindu rinduu!

meh ke rumah..
~ku panjatkan syukur~
keep in touch ye..♥♥♥

padlie said...

seronoknya..
Dah lama tak jumpa Hj Hushim.. Last berbual ngan dia masa dia lecturer UM dulu..

Entry terbaru padlie: AIR PASANG pagi, SURUT pukul lima

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...