Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, November 24, 2011

Ujian Psikologi Mengenal Sahabat


Boring la kan. hari-hari makan menu yang sama, nak masak memang malas, kalau weekend ok la kalau nak masak, kalau weekday. aiyooooooo malas ko tau, malas. tak pe pada siapa yang boring meh kita buat ujian psikologi sikit 

Ujian psikologi ini adalah bertujuan mengetahui sejauh mana ketulusan sahabat-sahabat kita....soalannya mudah:
Anda diminta menanam pokok kelapa. Ada 4 tempat pilihan anda kena pilih...
1- tepi sungai 
2- halaman rumah 
3-tepi/tengah padang 
4-belakang rumah/tepi dapur 

Jawap dengan jujur ya













dah pilih????
ok setiap tempat yang dipilih membawa maksud tertentu
1- tepi sungai 
-boros
-sukar berjimat
-boleh juga dikatakan sangat pemurah/pemboros

2- halaman rumah 
-sangat suka dipuji
-pantang dibodek/dipuji akan melayan orang yang dipuji dengan beitu baik sekali

3-tepi/tengah padang 
-sangat berkira/kedekut

4-belakang rumah/tepi dapur
-penjimat
-pandai menguruskan kewangan dengan baik
-paling bersederhana dalam semua segi

mine.. belakang rumah, sebab fikir x semak kat depan rumah kalau die dah tinggi =,=! terfikir jugak nk tanam halaman rumah, senang nak minum air kelapa bila dah tinggi kasi tebang

1 comment:

Fendy said...

owh...mcm menarik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...