Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, November 18, 2011

oiiii kenape orang ni tengok bola kat parking


semalam memula aku n the geng nak makan dekat marli corner dekat danau kota tu tapi tak de parking plak... pas tu dak erlyn kate nak g wong solo..ape ag x cukup tapak tangan nyiru aku tadahkan la kan... memang peberet aku la ayam penyet wong solo tu...perghhhh tak terhingga rasa nye... xde la sedap sangat tapi in la ngan selera aku ni.. perjalanan dari danau kota ke ampang mengambil masa 2 jam * pasal asyik salah masuk jalan... * sampai kat wong solo tengok rakyat x ramai sgt..mungkin pengaruh bola kot tu pasal ramai tak makan sini..seme pakat2 duk kedai mamak.


ayam penyet...bhaahhahaha sedap ooo

abes makan tu terus balik pas tu ternampak la ade sorang tu tengok bola dari parking kereta tepi kedai makan...

aku pelik gak asal la die layan bola sensorang dekat parking kete..bila dah dekat dengan beliau baru perasan ..oloh macam orang indon... bhahaha sian die ramai sangat rakyat tengok bola... terpakse die duk tepi parking je... nk campur kang semua team harimau..die sorang garuda... 


 

1 comment:

starzieti said...

haha. sian mamat indon tuh. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...