Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Saturday, November 5, 2011

Orang Semenanjung Memang Kena Pakai Bunga ea????

Ade rakyat Sabah tanye cam tu pada erlyn ni....kenapa lak die tanye macam tu ea???
macam tak de soalan Lain lak kan?????? tapi bile tengok gambar2 balik kan




gambar ni mase di sabah..hak2...memang kebanyakan harinye aku ngan dak erlyn pakai munge2 pasai apa ??? pasai aku bawak shawl ja.... n bawak keronsang bunga ni saja...nak tak nak aku pakai saja lah... ni baru sikit je..ade banyak gambar..tapi xkan aku nk tepek sini seme kan...kang meroyan lak korang tengok....


10 comments:

naf. said...

hee.takdelah. act org kat sabah ni tk rmi yg pki bunga2 tu.maybe sbb lg sng nak sarung tdg yg simple je:)

janganla slh phm:)

eddy syrol said...

gadis dan bunga =.=

misz sheyla said...

@naf ~ hahahaa..xde salah faham pun...

@ eddy syrol ~ hahahaaha

cikpuanrosliana said...

kunun2nyer..ayu la tu kan kan..hehe

misz sheyla said...

@cik puan rosliana ~ HARUSSSLAHHHHHHHHHHHH!!!!! ahahahahhaa

scha_imal87 said...

cantik ny gelang yg ko pggang tu..mcm bunge dah..miahahha

scha_imal87 said...

gelang tu cantik...mcm bunga

misz sheyla said...

@scha ~ aish...sampai 2 kali komen nih....nak kate aku cntik la tu kan..ahaha malu2 lak... xpe2 aku angap je la ko malu... =,=

fyna said...

comel apa pakai bunga2 hehe

Sayang Amirah said...

pakai bunga omei omei apa... hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...