Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, July 12, 2011

Aku malu wei!!!!! malu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smbil tekan loceng lif

TAJUK PERBINCANGAN KITA PADA HARI INI IALAH, KENAPA AKU LEBIH SUKA TANGGA DARI LIF.......
BACA DENGAN TELITI SEBELUM MENJAWAB SOALAN 

semalam yang dingin selepas g gym terus balik umah, sebelum nek lif g duk tengok surat dulu ..kot2 ade surat untuk kitorang, bil ke ape, cek2 tengok ade surat dak annoying..huh
baca kan ayat diatas?? annoying.... bile annoying haruslah kite ignore pape benda yang berkaitan dengan mereka, baru nampak diri kau tu brutal gilerOnion Icon

pas blah dari mailbox tu terus tunggu lif, so bila lif ade, terus memasing naik...kebetulan time tu xde orang, aku ngan dak ain, bermaharajalela la dalam tu... sambil nari ala2 jefridin aku nyanyi lagu dangdut......sekali lif stop....aku xde la cuak sangat sebab biase bile tekan2 die jalan balik.....tapi kali ni bile tekan2 die tak jalan, 
aku dah cuak tapi berlagak cool, baru nmpk bergaya
dak ain : aku panik!!!!!!, aku panik!!!aku panik!!!MSN Onion Emoticon Set
aku:rileksssss.......... <---tapi dlm ati takut gak semenyanyeOnion Icons

try2 dah xleh, kecuakkan mula melanda hati aku yang suci murni tadiMSN Onion Emoticon Set

aku: tu la ko, skang ni tuhan bayar cash, sape suh ko xnak amek surat tadi
ain : abes la kiteee.....

 

oh bagi korang yang xpenah naik lif tu , ni aku ade lukis kan button die ...cantikkan ????????
kisahnye lif stop kat level 2 , umah aku level 17, pintu pun xleh bukak...demmmm....


aku: enpon ko ade line????
dak ain: jap...ko try tarik pintu aku nak kol dya......carik line dulu
pintu terbukak la sikit...tnpe segan silu dak ain terus kol dya...
tutt...tutt...tuttt...tuttttt tak berangkat
cuba ag sekali
tuuut...tutttutuuut.........
cubaan kali ke 3 menemui kegagalan bila dak dya langsung tak peduli bunyi enpon...cisssss..ni la harapkan pagar , makan makan padi...
 "aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dya ni mandi la ni, time2 ni la die nak mandi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Onion Emoticon Set'' marah aku ngan dak ain...memang emosional sungguh kitorang time ni...


aku : weiiii cctv kan ade.... jom try mintak tolong kot2 dorang nampak kite, Onion Emoticons

aku ngan dak ain pun lambai2 la kat cctv tu...lambai2 tak bunyi suare hanye miming aje perkataan tolong tu.... tak sampai 2 minit kitorang hentikan usaha kitorang sebab aku rase sengal gile perbuatan tersebut...
pas tu sekali bunyi cam tapak kasut orang turun tangge, 

dak ain : cella!!! ko tekan loceng tu....

kringggggggggggg....kringggggggg...kringgggggggggggggggg

eh...bunyi tapak kasut dah tadek..Onion Emoticon...alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bunyi tapak kasut lagi, aku tekan lagi loceng

kring...kring...kring...

dak ain: ko tekan lame2 jangan tekan jap2, t orang ingat ko main2...
aku: yelaaaaMSN Onion Emoticon

krinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

still tadek orang...aku dah berpeluh2, tambah penat bru balik gym....huarggghhhh,dah bermacam cara dah kitorang try...mencik tol la stuck dalam lif time2 cenggini...ilang keayuan aku...
pas tu dgr bunyi orang kat luar, kitorang tarik sikit pintu lif, skodeng kat luar, sekali orang luar pun skodeng kitorang kat dalam.....terus tutup balik pintu lif sambil duk cangkung tengah2 lif, 

aku malu!!!aku malu!!aku malu!!!!!!!!!
pas tu dengar cam2 dalam lif, da cam citer seram thailand plak...tapi xde la aku takut pasal aku tau bunyi orang2 kat luar....bunyi cam orang naik tangge besi pun ade..aku dah fikir bomba dah...harharhar..rupenye org luar nk bukak pintu  x boleh....

guard : tarik pintu kat dalam
dak ain pun tarik la pintu...eh..tetibe lak minah ni jadi gagah...pelik gak aku
hoh...rupanya kitorang ade antara tgh2 kat tgkat 2... da nampak lantai tgkat 3 da....
guard : nampak tak benda kaler merah belah kanan awak....
aku : merah???? yang mane??? x nampak.....Onion Icons
guard : belah kanan kamu....
aku ngan dak ain tertunduk2 cari benda kaler merah
aku : tak de kaler merah.........
guard: ade kat situ
dak ain : tak ade, kaler lain ade la.....
aku pun cube gk la usik2 segala besi yang ade kat situ, pusing2 roda kot2 terbukak...pas tu ade satu besi tu leh angkat2, aku try jap, tapi turunkan balik pasal aku takut lif jatuh menjunam....
pas tu aku angkat lagi,, then pintu terbukak

ohhh.. hepi okMSN Onion Icons

oh..ramainye makhluk duk berkumpul kat depan lif......

guard: hah, terjun skang
dak ain : tepi2 
terus terjun



aku
Onion Emoticon Set

dushhhhh bunyi dak ain jatuh...

aku tergamam gak laa... lom sempat plan sape nk turun dulu, dak ain dah terjun, terjun ala-ala terjun tiruk lak tu, da la aku ngah pegang bekalan makan malam, terpakse la aku suh guard tu pegangkan aku nyer beg ngan nasi sebelum aku terjun... hueee.

dak ain ni aku cakap kalo berperang jangan bawak die,,mau die lari tinggalkan medan perang..
cissssssss
************************************************************************
kitorang terjun tu terus makhluk2 reramai depan lif tadi blah...
eh...cume nak tengok mangse keadaan aje ke????
tak seswai okey...balik la g masak nasi......

guard : amek nasi ni g balik makan...
die hulur nasi aku sambil gelak2

eh..eh..kuang ajo gak guard ni
****************************************************************************

aiyark...kena naik tangge sampai tingkat 17
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Onion Icon

kenape la kisah2 sengal mesti ade ko jugak sebagai mangse ain wei.......
dulu pasal terperangkap dalam LRT  ni terperangkap dalam lif lak...
hueeeee

11 comments:

senyumSOYA said...

sehati sejiwa ngn dak ain la tu..hehehe.. tapi mmg klako la.. pak gurad tu skali..hehe sabar ya..(^^!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

alo siannya kamu...tinggi tu tingkat 17...jenuh la nak panjat tangga kan...

bahiyahaziz ; said...

hahaha...best tu trprgkp skli skala^^

misz sheyla said...

@senyum soya~~ ohhh....tidakkkk....tamoe sehati sejiwa dengan die.....

@ladyzul~ da ketar2 kaki kak naik tangge..huee...da la penat baru balik gym

@bahiyahaziz~ haahaha best gile oooooo...x tergmbr oleh kate2...

cikpuanrosliana said...

kejadian ini sepatutnya dikategorikan sbg mimpi ngeri tapi jadi klako plak bila hamba mmabaca nyer huhu

misz sheyla said...

@cikpuanrosliana~ ngeri dow...seb bek time ko ade tak jadi kejadian cenggini..hahaha

Ha Fei Z said...

hmmmpkkhhh!.. (tahan gelak.. aku gelak kang ko kecik ati lak) ...

misz sheyla said...

@ hafiz~ eh ko mang suke gelakkan aku kan....eleyyyy

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

haha =3 okla tu dgn dak ain, kalau dgn org len, antu ke lg kacau

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

=p i bet pastu mesti u ambil gak surat budak annoying tu kan (serik2)

misz sheyla said...

@~+~+~+

unik tol kamu nye nick ni....bhahaha...ye pas tu terpakse amek..sebab takot t kena ag T__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...