Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, July 10, 2011

tak payah kerja dengan kerajaan kalau kau rasa nak berpolitik......

aku terbaca benda ni tadi...pas tu tetibe terfikir....kalo kerja ngan gomen memang xleh berpolitik ea???????
kalau kerja ngan gomen tak boleh pilih sape yang kite suke ke???? kalau sokong pembangkang disuruh berhenti kerja......pe kate kalo pembangkang yg tadbir kerajaan..adkah yg sokong bn kene berhenti keje?????? tak faham lak aku dengan term2 ni...

aku rasa kita berhak pilih mane yg kite suke kot...kerja gomen pun terdiri dari rakyat jugak...kalau pembangkang tak betul xkan kite nak pilih pembangkang ye tak...begitu jugak la sebaliknye....ke salah care aku ni?? ntah la..pening aku ngan politik2.....

itu saje ulasan saya untuk status facebook pada hari ini.....pendapat korang lak cane????

3 comments:

Are RicH K said...

mksdnya - penglibatan secara langsung dlm politik.. erti kata lain spt memberi sokongan secara terbuka... blablabla... adalah tidak dibenarkan sama sekali - untuk mereka y jadi pegawai gred 41 ke atas..

jika sokongan 1 dan 2.. boleh aktif dalam politik tetapi msti mendapat kelulusan ketua jabatan..

dan y pastinya nak keje gomen msti jadi neutral.. dan pastikan kwn2 x tau y awk nie sokong sape..

p/s: lbh baik jadi neutral.. 2 2 leh hentam.. x gitu.. haha

NURUL NADIAH MAMAT said...

mane yang salah kita sendiri boleh tentukan.......Tuhan dah bagi akal....jadi...gunakannya betul2....just my opinion...

misz sheyla said...

@ are rich ~ ooo cam tu ea...mungkin tu maksud die kot...baru faham...

@Nurulnadiah ~ yupp...tentukan sendiri..tapi make sure jgn heboh2kan pilihan kite..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...