Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, July 13, 2011

makcik jangan mop tempat saya plizzzz!!!!!

okey bebaru ni aku ternampak cleaner kat office ni cuci toilet....die kasi mop satu toilet....toilet jadi wangiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii selepas die mop lantai die mop pulak lantai sekitar


yeee..... disekitar mangkuk tersebut........ rambu ramba mop pun turut termasuk sikit2 dalam longkang tersebut...
fine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tandas jadi bersih dan wangi..........................................................
siap aku selesaikan alam punye hal
aku masuk office..
tak lame lepas tu makcik cleaner dtg office kasi mop satu office lak........
kasi mop-mop satu office..mop sini, mop sane, mop tepi , mop tengah, mop..mop...mop..
erkkkkkkkkkkkkkk...... die mop tempat aku.....aku pun segera larang die
xpe makcik.....!!!
die mop ag
xpe makcik!!!xpe!!! xpe...
die larikan mop dari kerusi aku tapi still mop2 ag lantai dkat suis  kat meja aku
xpe makcik!!! aku kuatkan sikit lontaran vokal aku....

aku tak sure samaada die gunakan mop yang sama atau tak...kalau same adekah die kasi cuci itu mop selepas die mop lantai??????????????????
erkkkkkkk............pehlis........

4 comments:

schaze zainn said...

amboi pem'BERSIH'nya makcik tu..hikhik xP

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kua...kua...kua....dia mesti guna mop yg sama la tu....

cikpuanrosliana said...

kompem la mokcik cleaner tu pakai mop yg sama...hehee

misz sheyla said...

@ schaze zain ~ tau xpe...

@ladyzul ~ eeuwwww....jgn ingatkan daku tentang itu...baru nak fikir +ve ni kak...

@ Cikpuan rosliana~ tau xpe...eh dulu pun makcik tu suke mop2 tempat ko

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...