Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, June 25, 2014

Dapat Free Scan + Dah tau gender baby


Minggu lepas adik bongsu aku kena Denggi...
platelet rendah tapi xdapat masuk spital sebab spital pun penuh dengan orang denggi
so tiap2 hari amek darah and drip je la kat klinik ..
adik aku dah 2 3 hari demam tak bagitau sape2
bila badan die timbul bintik2 merah baru la bagitau kakak aku die demam...
bawak klinik rupanya demam denggi

Malam tu aku g klinik sebab nak hantar barang pada adik aku yang kerja klinik tu...
Alang2 adik bongsu aku pun ade situ sebab nak amek darah n masuk air, aku stay la sekali dalam klinik nak dengar doktor cakap pe...

lepas setel adik aku Dr Azfar tanya gender baby (lepas die ngutuk size badan ngan chipsmore kat muka aku)
aku cakap la tak tahu lagi...
sebab dah banyak kali scan memang x nampak
sekali Dr cakap meh saya scan kot boleh nampak..
aku memula macam berat hati jugak..konon nak suprise...tapi alang2 dah offer..ne tau nampak kan..

sekali bila scan memang nampak jantinanye
amboiiii baby...memang nak tunjuk kat klinik sini je..
kalau dekat kk tu Dr beria pusing pun xnampak..
lepas scan aku tanya berapa kena bayar
Dr kata tak payah bayar..FREE sajok

Alhamdulillah 
happy
semoga murah rezeki Dr...
hikhik..kita dah tau gender baby...
boleh start cari nama dengan sungguh2 dah

korang nak scan baby boleh la ke klinik 

Untuk kemudahan pelanggan kami

Alamat Klinik As-Salam 24 Jam,
No 69, Jalan 7/7 C,
Seksyen 7,43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.
Tel: 03 8912 9969/ Hp:019-3370969

FB : Klinik As-Salam

9 comments:

Zila Zainal said...

so gendernya? bagitau laaaaaaa

Hafiza AizZawa said...

eksited.. bila dah tahu jantina sng nak beli baju ape..

Princess Feyqa said...

bestnya scan free.. fiqa lepas buat 3d nampak jantina terus cri nama hehehe

(●*∩_∩*●) said...

Wah,baby saja nak bt surprise ibu ye..die pilih klinik nak kasi tunjuk gender die.,

Keyna said...

huhuhu.. ina klinik pun x pergi lagi misz sheyla...tggu hubby balik....

yang penting baby sihat kan misz.. suka betul bila tahu dalam perut ada baby.. :)

permatabiru said...

wahh suprise baby apakah itu??hehe boy or girl

cikCT said...

kita teka bby gurl blh tak? hehe

Nory Zoulkefle said...

nory nak teka boleh ???
baby girl kan??
heeee

❤Kamsiah❤ said...

semoga dipermudahkan segalanya hingga selamat bersalin nanti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...