Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Sunday, June 8, 2014

Yeay dapat buku penyusuan susu ibu


hari tu kat facebook aku ade share 1 gambar...gambar dari facebook lunatot..
katanya 100 orang pertama yang share gambar tu dapat buku percuma dari diorang
aku pun ape lagi share je lah...lepas share terus pm alamat semua ...

tup2 hari rabu baru ni masuk office dapat parcel dari lunatot...Alhamdulillah... rezeki...
dapat buku free...


buku ni dijual dengan harga RM 10.00 tak salah
kalau nak beli boleh ke page LUNATOTS CLOTH DIAPER

3 comments:

NS said...

waaah... bestnyee.. ada follow page lunatots.. tp x perasan plak ada contest tu...

Ecah Ecot said...

bestnya..banyak lg ilmu penyusuan yg x di explore..huhu

cik fadh said...

wahh best nih ! share je dpt brg foc kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...