Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, June 11, 2014

35 Weeks- Baru packing barang baby


Kak long aku pesan dah masuk 7 bulan dah boleh cuci baju baby, packing dlm beg siap2
takut t dah memboyot dah tak larat pulak nak mendobi..
tapi aku baru la minggu ni mendobinye..pasal aku baru je beli beg..hehehe
dah beli beg baru semangat sikit nak packing kan...

beg ni aku beli dekat MY baby & Kids Online tu pun dah lama usha dekat blog Puan Mah kite
tak ingat lak akak dia ke kakak ipar punya page...
lepas bayar 2 hari dah dapat barang... 
sepatutnya sehari dah boleh sampai aku rasa, tapi tu la...pos laju..korang faham2 je la.. tapi tak lebih dari 3 hari dah cukup puas hati...hihi
aku beli beg ni

iols ambik colour biru...
harga aku rasa kat sini lebih murah berbanding online shopping lain..
aku g expo pun ade yang jual sampai 60 hengget... 
sekali postage aku bayar RM 56.00 saje... ok la tu

kalau mummy2 nak membeli belah boleh la ke sini... 




4 comments:

MaMa MuRsYiD said...

bestnyeee nak smbut org baru..

Sue-Rya Qistina said...

saya pun sama jugak, masa dah dekat2 nak bersalin baru mendobi baju2..hehehe

Rai Ourkizuna said...

menarik jugak begnya.. macam banyak je accessories..

Nursaila Norman said...

saila pun esok masuk 7 bln..nk start lengkap kan apa yg patut pastu mendobi n packing..huhuhu! terus rasa berdebar..tp excited nk jmp baby hiks! thank u share FB nie..saila pun xtau nk bag yg mcm mana..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...