Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, June 30, 2014

Set Bersalin Pilihan


Sebenarnya dari awal mengandung lagi aku dah usha2 set bersalin ni...
baca review semua orang...
Orang macam aku ni memang tak boleh nak telan jamu segala ni...
so pilihan aku adalah set bersalin tanamera..
sebab kebanyakan barang die semua untuk kegunaan luaran...
Lagipun Insyaallah kalau ada rezeki aku nak fully BF baby
orang kate jamu2 ni panas...xelok untuk baby

Gaji baru ni, Encik Suami terus ajak g cari set bersalin, aku dah gtau dia aku tak tau kat mana set tanamera dijual..sebab biasa tengok orang jual online... tapi degil diajak jugak aku pergi...
kitorang singgah kat warta bangi tu, sebab kawan die cakap dia beli set bersalin untuk wife die kat situ T__T
last2 memang xde satu kedai pun yang jual set tanamera....
kecewa jugak la aku..
lepas tu Encik Suami suruh cari yang lain..
amboiiiii...penat aku survey selama ni
aku rasa memang tanamera la yang terbaik sekali...
Pilihan kedua aku set bersalin Anugerah je la
yang tu pun aku dah baca review orang
kebanyakan memang untuk luaran jugak...
oklah cari set Anugerah
Jumpa terus beli...
Walaupun dah beli tapi hati aku tetap nak pakai yang tanamera jugak...
sobbbbbb T__T
aku beli Set bersalin Anugerah Premium 
Harga RM 288 , tapi kakak tu bagi RM 280

Dalam set ni ada 
Minyak Sejuta Anugerah
Minyak Telon
Minyak Pilis
Minyak Selusuh
Feminin Wash
Air tak ingat
Losyen
Pek Mandian Herba
Tungku
Bengkung

satu je la aku tak puas hati...Bengkung tu...aku tak reti pakai....
die cuma sehelai kain yang panjang gile... T__T
nak tak nak aku terpaksa beli lain...
Nasib baik budak office aku ade jual jugak barang2 ni
aku beli bengkung Nonaroguy 
Ada tali2 senang sikit aku nak pakai
Bengkung ni Harga dia RM 55 
tapi aku dapat murah sikit la...bukan sikit2 murah die...banyak jugak la..hihihi
bengkung ni mudah laras..kire kalau bdan kite menggemuk pun still lagi boleh pakai...
nak g kencing ke buang air besar ke tak de masalah...
nak review tak boleh lagi la...sebab aku tak pakai lagi barang2 die...
Insyaallah nanti kalau dah pakai kite buat review...

gambar2 hasil ihsan google la yee...
nak harap aku snap gambar lepas tu transfer...lepas tu baru nak up entry memang berzaman la jawabnye...

6 comments:

NS said...

oooh.. sepupu ada guna bengkung yang kain panjaaaaaaaaaang tu... memang melilit2 lah.. hehehe

cik mah said...

Cik mah suka pkai bengkung yg zick zack tu...sedap rasa...bdn rasa fit je...selamat berpantang nnti ye...

Rai Ourkizuna said...

set bersalin kami pakai tropical herbs je.. lengkap dah.. harga pun murah je.. bengkung jenis cam nona roguy tu.. cam tali kasut.. labuh senang nak pakai..hehe

Nory Zoulkefle said...

nory berpantang dgn produk shaklee je, tak makan jamu sbb anak kena jaundise, lepas pantang baru start makan jamu bagi ketat yg longgar2 balik...hahahaa

Fifi Nadhrah said...

fifi takpernah ade set bersalin dalam pantang.. lagi sedih.. hihi..

Hafiza AizZawa said...

persiapan dah nak lengkap dah tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...