Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 24, 2013

Nak Jadi LESBIAN okay tak????


bukan pasal aku ni..terjumpa status budak ni dekat fb aku tadi...
bukan nak memalukan cuma elok la kita perhatikan....
baca status dia, tengok berape ramai yang like...
mungkin budak ni tulis status dengan niat bergurau.... tapi benda macam ni dah macam common sangat
sampai dah tak rasa segan lagi.....
yang tukang komen pun mungkin ikut sama bergurau
tapi itulah....kadang2 boleh jadi pendorong jugak kot...
entah la.
ke aku yang kepochi ni???
adik2 boleh tak mintak jadi kaya ke, jadi superman ke, ultraman ke, keluang man ke,
kan lebih berfaedah...
boleh melancong tanpa menggunakan kapal terbang tambang rendah yang menghidangkan nasi lemak pak nasir..





2 comments:

HyRoSSa NeNy said...

dan yg tak memberi peluang kite menang tiket percume tuiiiii hhahaha

misz sheyla said...

kan...sentap tol

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...