Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, April 4, 2013

Budak sekarang kemain..............


aku rasa sangat annoying bila budak umur 12 tahun menangis sebab boyfriend...
post madah2 jiwang kat fb...
eh budak-budak..akak dulu mase umur 12 tahun tak pikir lagi pasal boprend2 tau...
kite fikir petang ni nak makan apa
kite pikir petang ni nak main apa??galah panjang ke??main baling seliper ke, main baling tin..
plan nak g mandi sungai...
plan xnak kawan dengan si polan-sipolan
nampak tak permainan die...
kecik2 dah ade sifat macam tu..
nasib baik dah remaja ni sifat tu dah ilang sikit2...
sikit2 okeh..kang aku cakap tak ade sifat jahat dalam diri aku kompem korang tak caya..
jangan kate korang dengan aku-aku sekali tak percaya dengan tuan blog ni..hahaha
umur 12 tahun akak dulu, selekeh aje... baju pun komot-komot..
rambut ikat ekor kuda pakai getah belacan...
macam mana la budak sekarang dah ade feeling nak berboyfriend bagai....
korang cepat sangat membesar kot...


8 comments:

ejulz said...

betul tu.. mcm x masuk akal umo baru 12 dah putus cinta.. hahaha

yan shamba said...

ermm...tau x pe..kdg2 ntah status emo sgt dkt fb bile putus..dkt blog pon same..ala..adek2 comel ni..kecik2 nk bercinta juge tau..:)

Ms Fiqstie said...

budak2 sekrang terlebih maju .. bukan maju apa ,maju dalam percintaan .. hehe ..

Nastyna said...

Pendedahan awal kepada dunia hiburan. hahaha habis tu, nak salahkan siapa. Risau tau canner la anak I nnt. Harap jangan gedik pls.

HyRoSSa NeNy said...

over exposed dgn tenet n pengaruh tv...tu pasal sedu2 nanges putus cinta...

hikhikhik..

zaman berubah... aku tgk... bdk2 skrg ngalahkan kite hal2 cinte ni...

aku pon dh 26 tahon, becinte pon maseh proses belaja... puiiiihhhh... hahaha

misz sheyla said...

@neny ~ kan... kite pun masih merangkak2 lagi...kahkahkah..diorang lagi advance pade kite

@nastyna ~ mungkin kite boleh slhkan teknologi sekarang kot...

@ma Fiqstie~ haah..advance tol dak2 sekarang..

@yan shamba ~ kan... tau diorang ade perasaan tengok orang kapel2.. tapi macam terlampau kecewa sangat..

@ejulz~ kan...

nan todak said...

aku dulu umo 12 tahun dah main kawen2 tau dengan anak jiran aku..sebenarnya aku mmg syok kat dia tapi dia ikut abah dia pindah ke oversea..last2 bila dah besar, aku kawen dengan pompuan lain sebab lama sangat nak tunggu dia dan luahkan isi hati aku..eh, relevan ke komen aku dengan entry ni?ha ha...opssss.....

misz sheyla said...

@nan todak ~ untung la ko.. aku tiap kali main kawen2 mesti aku yg jadi pengantin lelaki...boring dow..aku pun nak makeup2 jugak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...