CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 10, 2013

kes pembuli IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH SMK Tun Hussein Onn, Penang


aku memang lambat sikit bab-bab berita semasa ni....
tapi dengar pagi tadi kat radio era pasal kes ni...
teringat pulak cerita yang baru aku tengok dekat axn ke diva ntah
pasal satu group budak perempuan belasah kawan diorang
n record nak upload kat you tube...
budak yang kena belasah tu hilang penglihatan 
yang menyakitkan hati budak2 tu bangga gile buat macam tu..
aku dah tak ingat ape tajuk cerita die
tapi sebijik la cam cerita dak ijat ni...
pada aku..xpayah nak gengster2 sangat la...
bile cerita dah hot baru masing2 gelabah..
ko ingat orang Malaysia ni nak diam aje dengan kes2 macam ni..
baca blog budak ni dah ramai duk maki2 die...
haishhhhhh...


1. IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH (BBPIN : 2A9E01F1)
https://twitter.com/ijatsyafiqhttp://izzatashadiari.blogspot.com/,http://izzatsyafiqloveeffanadheera.blogspot.com/
FB awek dia : http://www.facebook.com/azreenanatasha1

2. Ayib Aeyman (BBPIN : 2685e530)
http://www.facebook.com/ayib.aeyman
https://twitter.com/AdibAdz

Bukti : http://imgur.com/gWEINkh
Lebih Gmbr : http://pembulismktho.blogspot.com/20...i-smk-tun.html

#Ni 2 org daripada mereka.. Cari semua sampai dapat !! jadikan kes ini sebagai pengajaran.. mmg di seluruh Malaysia kes ni brleluasa.. tp tak ramai tahu.. so kali ni biar semua budak kecut telo nk jadi gangster kt sekolah.. ni la pengaruh filem or kongsi gelap or pertubuhan2 yg guna nama melayu tp sebenarnya pertubuhan samseng..
__________________
credit to : cg forum

6 comments:

Nazayiena Ayiena said...

Budak2 skrg nie macam2 je,semoga Allah melindungi anak2 kita semua.

adeqwan ribut said...

usha bukti kukuh la. klau ada aku leh cari . aku kenai bdak ni . dia duk area aku ja.

Mr Sesiput said...

salah info si ayib tue...cuba baca dkat link bawah nie..bukan apa nanti membawa kepada fitnah.kesian budak nie.dia cuma pegi bgtau budak terlibat yg video diorg masuk youtube.tapi tak terlibat pun

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578928862125117&set=a.215142898503717.60434.214881001863240&type=1

misz sheyla said...

Mr Sesiput~ time kasih untuk info...

♥ nanalarviaa ♥ said...

i know both of them , tapi taktahu cerita betul . hahaha , budak ni memang kerap lepak SunwayCarnivallMall , SeberangJaya. tapi entah ahh , terkejut jugak tgk dkt youtube tadi. hahaha ,

are_lin@yu said...

teruk lah dorang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...