Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, April 2, 2013

Encik Suami Beli Sagu


suatu petang Encik Suami msg aku,
teringin nak makan bubur kacang katenye...
aku pun reply msg ES balik
aku karang dengan penuh keinsafan, aku cakap "mane pandai nak buat, kite beli kat pasar jela jap lagi ok???"

so ES kate iye lah
tapi balik2 tu aku nampak kat tangan ES ada plastik putih....
aku tanya...amende tu...
dia jawap sagu
aku hanya mampu menjeling dan brkata.. 
ye esok kite try... sebab kena google dulu...
kang tepon mak , mau kena gelak ....

macam tu la perangai dia , kalau die nak suruh aku masak ape yang dia nak..
dia tak paksa pun, tapi satu-satu bahan masakan dia beli...
tapi bubur kacang belum aku masak lagi , pasal dia belum beli kacang ijau..kahkahkah... resepi aku dah print dari gugel..tunggu kacang ijau ajelah.. 

gambar gugel...macam biasak la....

4 comments:

scha_imal87 said...

sape yang ngidam nih??

Cik Puan Rara said...

hehehe berusaha demi suami =)

misz sheyla said...

@scha~ 2 2 la..kihkihkih

@cik Puan ~ hehehe tu la.. kena usaha lebih

Myra Jay said...

Huwaaa sedapnya....
Dah le lama tak makan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...