Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 3, 2013

Melayan panggilan follow up dari hotel...


Dulu masa kat office lama , aku memang banyaakkkk sangat deal dengan hotel..
so kebanyakkan hotel memang ada number phone aku...
sebab aku buat kursus....

minggu ni dah 2 3 kali hotel call aku tanya macam mana service diorang hari tu, bila next kursus, negeri mana nak pergi...berminat tak untuk dapatkan quatation....

oleh kerana aku di office baru ni masih belum ada kerja
makanya aku telah melayan panggilan hotel tersebut 
bagi komen seikhlas-ikhlasnya tentang hotel tersebut...
tentang apa yang aku tak puas hati
tentang apa yang jadi...
kahkahkah..rajin pulak aku layan..so aku suruh je la diorang emailkan aku sebut harga..
nanti dah dapat aku foward kat dak2 ofis lama...

owhh terus rasa diri ini sungguh pathetic... T__T

rindu pulak nak g hotel , makan free.... goyang2 kaki atas katil sambil tengok tv...
makan cekedis atas katil, call room service mintak itu , ini....
walaupun tiada layanan istimewa tapi aku dah rasa kekwat gile ko..
 

5 comments:

Nazayiena Ayiena said...

Bestnya makan free,goyang2 kaki dan rilek2 kat hotel.....

intanfirdaus247 said...

hehe..rindu ya..tingat pulak cekedis zaman kecik2 dulu suka sungguh makan keropok n

tenku butang said...

klu makan kat hotel xtau nak berhenti.. tau makaaann je.. (teman lea 2.. hikhikhik)

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

misz sheyla said...

@nazayiena~ haah..best... benda free semua best

misz sheyla said...

@intan ~tau xp..huhu

@tenku butang ~ tengok jgak..kalau xsedap pun xleh nak layan..tapi mkn tetap byk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...