Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, September 14, 2011

Munchys haram??? Palsu atau Betul ???

Pagi tadi cc aku cakap sal sms yang die terima berbunyi
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Terkini : Jakim telah buat serbuan keatas kilang Munchys, Batu Pahat dan menemui stor arak. Boss nya dengan rasa bangga dan rasa tak bersalah mengatakan arak tersebut untuk dicampur ke dalam biskut. Tolong sebarkan maklumat ini kepada semua orang demi kepentingan umat Islam. Dari Pegawai Jakim - Haji Jalil bin Raihan (Jakim Putrajaya)


betul ke information ni??? cam hari tu kes sardin cap ayam tu haram...sampai karat tin kat umah tu takut nak makan punye pasal..last2 company tu wat dalam iklan yang sardin die tak haram... try search pun makin pening...huee  T__T


*** tak boleh nak caya sgt sekarang...fitnah merate2...dalam tv luar tv... 

3 comments:

rara pinkmafia said...

tulah pasal.smlm tgk list,sabun lux tu pon haram.

misz sheyla said...

@rara pinkmafia ~ yeke???lux??arghhhh knp mesti haram?? rara nengok kat ne??

Dhia BellamiZam said...

biaq betoi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...