Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, September 20, 2011

Mamat Tak Sengaja Upload Gambar Fida?


Macam tak adil pula apabila timbul macam-macam dakwaan mengenai gambar Fida Ibrahim (kanan) seperti yang disebar dalam sebuah laman gosip, malam tadi. Paling dangkal, ada pihak yang mendakwa aktres ini sekadar bertudung untuk fesyen. Ish, melampau sangat tuduhan macam tu, kan? Sepatutnya kena usul periksa terlebih dahulu.
Spekulasi bermula apabila sekeping gambar yang turut memaparkan bayangan Mamat Sepah sedang mengambil gambar Fida daripada luar kereta tersebar di internet. Menurut cerita daripada sumber terapat, Mamat dipercayai tidak sengaja mengupload gambar Fida dalam laman Facebook. Sudah lumrah, orang kita ni memang pantang nampak, terus sahaja nak sampaikan macam-macam spekulasi.
Tambah sumber lagi, gambar ini dipercayai diambil ketika Fida & Mamat bercuti di negara seberang, baru-baru ini. Jangan fikir yang bukan-bukan ya. Mereka turut ditemani oleh adik beradik serta rakan terapat.
Berdasarkan pemerhatian kami, Fida sebenarnya pakai topi untuk melindungi rambut beliau. Mungkin sebab lasak berjalan-jalan, rambut Fida terkeluar daripada topinya. Biasalah, kita sebagai manusia kan memang tak lari daripada salah & silap.
Tak seronok pula kalau isu ini dibiarkan begitu sahaja. OHBULAN! akan cuba dapatkan kenyataan daripada Mamat & Fida dalam masa terdekat. Tunggu…
eh??? fida ke siti ni???

2 comments:

rara pinkmafia said...

hanya mereka saja yg tahu.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xsengaja upload?? huhu =.=!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...