Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, March 13, 2015

Taman Botani Putrajaya


Oleh sebab Encik Suami payah sangat nak bagi aku join gym , or zumba or apa2 yang berkaitan dengan nya maka die janji tiap minggu bawak g jogging...
walaupun tak dapat g tiap minggu tapi puas hati jugak la peluh keluar...
minggu lepas g Taman Botani...
walaupun dah bertahun keje Putrajaya tapi ni first time g Taman Botani
tak jogging pun T_T jalan sajorkk



ini budak tak de senyum sikit pun hari tu..tapi duk diam je pandang keliling.....
puas agah dah nak bagi senyuman tu keluar...




kat sini boleh sewa basikal RM 5 tak salah aku..
bagi makan ikan...
ramai jugak yang buat photoshoot sini
ramai pengantin hari tu..amboiii korang...
jelas mak....

minggu depan g lagi.... kalau jumpe halo2 aaaa... 

1 comment:

Rai OurKizuna said...

cantik pemandangan.. kami tak penah sampai lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...