Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, March 2, 2015

Baby Bathtub Sophea - Online shopping di Groupon


Aku solehah aku sejak dari umur 3 bulan memang tak boleh diam kalau mandi...
dulu suka kepak2 kan kaki dia dalam air...
dah umur 5 bulan lagi buas time mandi...
Kalau En Suami yang mandikan ok lah..tangan die kuat nak pegang anaknye
kalau aku kadang sampai nak terkehel la tangan ni
dengan badan bersabun...
aku bukan ape takut jatuh

Kebetulan cuci mata dekat Groupun ternampak pulak iklan ni

laju je tangan klik2

lama order tak sampai2...last2 aku call groupon..
rupanye barang aku pending...
lepas tu diorang refund balik duit dalam bentuk credit groupon dan aku klik balik bathtub ni..
tak sampai seminggu barang sampaiiii...hoyehhhhh...

sampai umah excersice kaki pam bathtub die T__T


taraaaaaaaaaaaaa......


 last2 sekali je guna untuk mandi...
selebihnye 



dia suka duduk main dalam ni...
tapi agak bahaye ye kawan2 sebab mudah terbalik benda ni kalau salah parking...anak aku ikut suka die nak baring celah mane pun.. T__T

ada lagi kot bathtub ni...
kalau korang nak beli boleh g sini
http://www.groupon.my/

insyaallah diyakini...sebab aku dah banyak kali shopping dengan groupon


1 comment:

kehidupan sihat said...

hihi..comel ye dia baring dalam bath tub tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...