Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 4, 2015

Mee Tarik Warisan Asli Bandar Baru Bangi


Mee Tarik Warisan Asli ni baru lagi dibuka ...
plannye nak makan dekat Restoran Mohd Chan...
tapi parking tak de terus tunjuk dekat husband kedai Mee tarik ni...hihi dah lama ngidam nak makan..
macam biasa la aku ni kalau pergi mana2 sekali pun memang tak ingat nak ambik gambar...
bila dah balik baru rasa nak update blog tu datang
maka bertabahla korang dengan gambar aku yang sikit2 ni...

sophea dah besar tapi maknye tak berani letak dalam baby chair lagi sebab dia belum boleh duduk betul lagi...
maka bertabah lah makan bergilir2..


ni namanye toothpick lamb... rasa dia macam rempah, masin2 rasa minyak bijan..yang penting ada macam smoky flava sikit
Harga mahal sikit dalam 25 ++ (tak ingat harga)


aku makan mee ape ntah tak ingat dah 
harga dalam RM9.80

oklah jugak makan dekat sini...
tapi kalau korang singgah wajib la order beef toothpick tu ye...


pada korang yang baru-baru nak try
ni alamatnya


Alamat Restoran Mee Tarik Warisan Asli

Restoran Mee Tarik Warisan Asli
Cawangan BANGI,
No. 3-47-01, Common Area,
Jalan Medan,
Pusat Bandar Bangi Sentral,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor.
Tel : 017-3589168

2 comments:

cik mah said...

Smlah muka mak n anak...comel...

misz sheyla said...

same kan...kan..kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...