Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, March 3, 2015

Sophea dah nak masuk 8 bulan la


pejam celik pejam celik
cepat je masa berlalu..tapi ibu tak kurus2 jugak..
Sophea dah nak masuk 8 bulan...
huwaaaaaaa anak Ibu dah besar...esok2 dah nak g sekolah..
pas tu masuk u..pas tu kawen...
Mintak2 umur ibu dan umur anak solehah ibu panjang ..Ibu nak tengok anak ibu membesar...

Umur dah masuk 8 bulan baru aku tersedar..
aku ni asyik la bagi puri buah..
nasi blend halus...
tak sedar yang anak dah besar
tiap kali nak lenyek bubur nasi mesti tak confident,,,
mesti nak kena blend...takut tercekik...
ok2...pas ni Ibu boleh start google resepi makanan baby umur 8 bulan...
 

kite dah besar la ibu....
bagi makanan lain please???? 

2 comments:

.hasina. said...

yeyy! nk mkn nasi pulak.. no bubur hehe..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. hehehe kalau dah ada gigi boleh ler nak lenyek2 ke.. adam pun baru kua gigi.. esok lusa nak lenyek je bubur dia. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...