Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, March 18, 2015

Driver Baru


lately ni kalau naik kereta comfirm Phea tak nak duduk diam..
sekarang dah demand..tak nak duduk dalam car seat..
terpaksa aku pegang..bila dah pegang pun tak nak duduk diam
.baca pulak blog Sheila shahfikry pasal baby meninggal terhentak dekat dashboard lagi la aku risau..

sekarang makin demand
naik kereta terus hulur tangan nak pegang stereng
berebut dengan ayah..
aku ambik menangis...
ayah die bawak slow2 sementara keluar parking
pusing2 kt parking sampai die lepaskan stereng..baru boleh gerak

haiii la anak..
wekkkk tak kire nak pegang stereng jugak

babaii semua kita dah nak jalan-jalan



langsung xnak lepas T__T 

macam mana korang buat nak bagi anak duduk dalam carseat ye????

2 comments:

Ezy Loy said...

alahai bdk kecik ni..
hihi..
dh rase besar kot nk pgg stereng..
hehe

Mila Hilas said...

anak sy pon bukan jenis suka duduk dlm car seat...tp dia suka duduk sblh sy... xpnh plak la dia nak duduk atas riba time drive hehe...awak pnh ajar ke sblm ni duduk atas riba?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...