Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, April 23, 2012

K-POP = Ptuiiiihhh



malas nak cakap la kan..aku seyes tak minat sangat dengan k-pop bagai ni...wondergirl la wonderpet la... dan aku tak faham kenape adik aku minat giler sampai cd-cd segala group die ade.... tapi drama korea aku memang layan la dari zaman-zaman winter sonata dulu...perghhh tangkap leleh babe..tapi kalau nama k-pop aku rasa macam...macam...macam ptuihh la...

tapi lately ni aku tetibe macam terlayan lak k-pop mepop ni...hahhaa tetibe terminat dengan jung yong hwa pas aku nengok we got married...jangan kate minat kat orangnye aje..sekali ngan lagu2 die aku minat... jangan kate yong hwa, bini die tu sape name??? seohyeon ke ape....dan dan aku minat kat girl generation... bhahhahahahaa... adeh... dulu kalau adik aku citer sal group2 korea ni, aku macam urghhh tangan di dada mata ke atas...sekarang ni aku lak jadi forumer die sekali....semalam mintak lagu korea dari adik aku..tetibe die gelak....paling tak boleh bla ayat die...

" lagu dah lame baru skang ko nak minat"

ahhhh kesah plak aku kan... dah aku baru skang minat yong hwa.... bhahahahahaa...tapi seyes aku minat tengok yongseo couple ni....tengok WGM ni baru aku kenal 2 orang ni...kalau tak..haram...

oh..kepada kamu semua..maafkan lah andai korang rasa entry ni agak nampak remaja... ye la remaje je kan yang minat k-pop ni??? sejak minat k-pop ni kan terus aku feeling remaja ever after....kalau tengok running


3 comments:

shiema sufian said...

Shiema memang taklah kan, nak minat kpop semua ni (:

HyRoSSa aNniE said...

laki tu yg berlakon he's beautiful ke??? erkkk... aku part2 korea ni failed sket...hahaha

misz sheyla said...

@shiema~ la...x minat ke?? drama korea pun xlayan....leleh beb tengok...

@annie~ haah..aku pun baru tau pelakon tu... xpe..korea fail xpe..jgn benda len fail..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...