Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Friday, April 20, 2012

Nak jalan-jalan kat london tak? join Samsung Olympic blogger audition sekarang



Bagi yang tak tahu meh aku nak bagitahu..kalau yang dah tahu tu ape lagi ...cepat2 buat video sekarang... ok sebelum tu meh nak terangkan sikit setakat yang aku faham tentang Samsung Olympic Blogger Audition ni..ni bukan audition nyanyi2 tau....
Audition ni banyak beri kelebihan pada blogger-blogger yang sukaaaaaaaaaaaaaaaa ambil gambar, ambil video  dan suka share semua-semua tu kat internet... tak kire la twiter ke facebook ke , blog ke...Samsung sedang mencari orang2 yang macam ni la, ada daya imaginasi yang tinggi, kreatif , bermotivasi, untuk trip ke LONDON okeyh...sempena London 2012 Olympic Games. kalau korang dapat pergi masa kat London korang akan cari apa benda yang best sekali kat sane semasa sukan tu berlangsung dan kongsikan dengan semua orang melalui video ke gambar ke dan yang paling penting tulis entry....name pun blogger kan...kena la tulis entry..korang tak boleh tepek gambar tanpa caption macam biase korang wat pada hari rabu tu...

tak kira la samaada korang ni wartawan ke, blogger ke, pelatih ke ape , korang boleh jadi Samsung Global Blogger yang dicari tu.... asalkan korang ade passion dlm menulis sesebuah entry...yang penting original...plagiat tak main okey...

Meh tengok sini untuk tahu lebih lanjut tentang cara nak join.... oooh lupa nak bagi tau video korang akan dinilai oleh selebriti...pergggghhhhhh..... klik SAMSUNG OLYMPIC BLOGGER AUDITION

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...