Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, April 24, 2012

menari 3 hari , semua part badan terkejut



Oleh kerana aku ni kurang bersenam tapi banyak makanOnion Icons, aku tertanya2 la jugak banyak mane lemak yang hidup subur dalam badan aku ni...kekadang risau gak tau...penyakit zaman skang ni tak segan silu ag macam dulu....sebab tu la aku ngan dak2 umah de masuk kelas untuk eksesais sketOnion Emoticons... 

cikgu kitorang glemer gak tapi seb baik caj murah aje... nama die rachel korang  kenal x???  seminggu kena buat 4 kali..senaman untuk perut, tangan dan kaki...tak salah aku la...2 hari pertama aku steady ag..sebab die punya step slow2 aje...banyak guna kaki, shuffle la ape la.. tapi kelas semalam lebih kurang macam boxing dance...Onion Iconsperghh...sakit tangan2 aku pasal banyak wat gerakan tumbuk2.tendang depan , tendang belakang, kung fu punye gerakan, akibatnya malam tadi badan terus lemau je ase,ngantuk gile..tangan masih rasa lenguh, tak pasti sama ada teknik aku salah ke , atau otot2 badan aku terkejut, pasal otot2 ni tak pernah kerja keras tetibe semalam kena pakse..MSN Onion Emoticon.atau aku yang over mase tumbuk2 tu.... aishhh x sabar nak belajar tango punye step lak... Onion Icons

10 comments:

scha_imal87 said...

macam ngeri je aku dgr korg g kelas tarian..nak2 si ain tu...hhhuuuffttttt!!!

misz sheyla said...

bhahahha...jeles letewwwww...

HyRoSSa aNniE said...

nk join!!!!! badan aku pon seperti belon yg sudah la dipam... ditambah pam lagi!!!!! muahahah

misz sheyla said...

@hyrossa

jom join...murah je..bhahaha...sahabat ko dya tak caye aku join kelas ni...

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

mekjangok said...

harap2 pasnie kuross la yerk..terutama ain ngan fiza tuh..hahahaa..buat dya tu..toksah la robik2...ko dah sememangnya slim plim...hehehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai follow step kat utube jer
lelah uols...hahaha

misz sheyla said...

@mekjangok ~ hahaaha..dorang memang dah nekad dah kali ni... tengok la tahun 2013 kompem piza dah boleh pakai baju kurung kaler biru die balik

cikpuanrosliana said...

pasni aku jumpa korang seme kompem selim melim kan kan...

misz sheyla said...

@CP Rosliana ~ haruslah....kecik ag dari ko ok...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...