Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Wednesday, April 25, 2012

Planking.... aku tak faham betul.... ape yang smart sangat???



Masa memula aktiviti Planking ni tersebor aku rasa macam...
"eh...whatever la"

ape benda planking ni sebenarnya???meh baca sikit

“Planking” adalah satu aktiviti di mana seseorang itu perlu berbaring secara terlungkup di tempat yang luar biasa macam kat tepi jalan ke,tengah jalan ke,atas bumbung rumah ke dan tempat tu jugak hendaklah tidak selaras..maknanya tak rata la..tangan pulak,mesti berada disisi badan..jurugambar jugak perlu ada untuk menyempurnakan aktiviti “Planking” ni.lepas ambik gambar hendaklah dipaparkan di internet..ini sebahagian dari aktiviti ni la..pemain “planking” ni perlu bersaing untuk mencari lokasi yang paling luar biasa dan pelik..hehe..kalau boleh dekat tempat awam,ajak orang yang lalu lalang kat situ join “planking” sekali..lagi ramai lagi bagus..

seyes aku tak faham ape yang smart sangat dengan aktiviti planking ni.... adekah waktu remaja aku sudah berlalu, sebab tu la aku tak faham dengan aktiviti planking ni... meh layan sikit gambar2 planking 




family planking not planning

tapi yang ni aku rasa comel
bhahahahaaa...

8 comments:

nur anis said...

perlu ke buat macam tu..adoi..pelik je tengok..haha..yang baby tu memang comel..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

salah buat naya nnt ngeeee

Cara Pemesanan Trica Jus said...

ulu-ulu

Shiema Sufian said...

eeeee, pelik pelik. tak pernah dgr pon.

Papa-NtiQ said...

haha kelakor la misz sheyla nih...eh kelakor? sah orang Johor kan.
tergelak sorang2 depan pc dok baca entri camne nak cam orang johor...satu lagi miss sheyla terlupa nak masuk dalam list tu....ORANG JOHOR SUKA GI NGETEH hahaha....
eh misz sheyla jgn lupa singgah blog saya ekk? kat www.blogmakanbest.blogspot.com alaaa topik pasal tempat2 makan beh kat JB nih dan jangan lupa follow ek? TQ TQ TQ

mizzkechique said...

yg baby tu osem!!! hahaha

IntaNBerliaN said...

pelik pulak tgknya pun..huhuu

cinnamon.com said...

macam tak ada kerja lain je.

kesiankan diorg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...