Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 22, 2013

Beg Lelaki Ready Stock!!!!


Hallllllloooooooooooooooooooo ...........
so hari ni nak tunjuk kat korang2 beg untuk lelaki.....akak leh beli untuk adik, untuk asben...nak pakai sendiri pun boley.....
perasan tak kadang2 lelaki ni suka tumpang barang dalam beg korang...
perempuan memang suke bawak beg besar2.. tapi kadang2 barang kite sendiri pun dah tak cukup space kan.. nak tambah pulak dengan barang2 diorang....
so kalau lelaki jenis ni korang kenal, boleh la belikan beg untuk diorang...
kire hadiah la....
katenyeeeeeeee.....
lelaki ni kadang2 sama macam perempuan... banyak barang nak bawak... macam kalkulator, lampu picit etc...

Size: Length 43cm,Width 13cm, Height 29cm

Material: Canvas

PRICE - RM99

Size: Length 42cm,Width 15cm, Height 32 cm

Material: Oxford cloth+PU Skin

PRICE - RM99


Specifications:Large size: 28cm tall, 12cm thick and 38cm wide
(There may be a small amount of artificial measurement error) can fit A4 paper
Fabric: Canvas
Lining: thick cotton lining
Structure: cell phone pocket, purse, grocery bags
Uses: shoulder diagonal
Capacity: A4, umbrella, cosmetic bag, wallet
Weight: 0.7KG

PRICE - RM119

* malas sikit nak upload kat blog banyak2... nanti loading lembap gile...sian kat korang......aitceh....nak tengok lebih klik facebook  

3 comments:

Nastyna said...

nice collections.

Susu Oren said...

Macam mana nak beli ni

Susu Oren said...

Macam mana nak beli ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...