Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, January 21, 2013

Mahal tak F1 dan tea mix herbalife??nak kurus tapi tak boleh tahan lapar..nak nasi jugakda T__T


memang mahal...
kalau dah lebih dari RM 30 ringgit pada aku memang mahal
tapi bila sakit, bil spital lagi mahal kan????
nak kuruskan badan dengan company2 glemer2 tadek duit kan????
kecuali korang memang jaga pemakanan korang...
betul2 jaga pemakanan..bukan main2...

nak kurus tapi tak boleh kawal selera makan....
biasa kan dengar orang diet tak boleh makan nasi....???
dengan herbalife aku tak payah tahan lapar..aku makan aje ape yang aku nak makan...
tapi agak2 la... 
ko nak kurus , tapi makan benda berminyak, berlemak.. 
ko pergi la berhabis duit kat london weight pun belum tentu jalan beb kalau makan fast food hari2...kalau makan benda2 bergoreng hari2...
dah kurus tapi kolestrol dalam badan tinggi pun tak guna ye dak???
so agak2 la...kite bukan nak kurus saje...
mesti lah kurus dan sihat...
kalau kurus end up ke hospital jugak tak guna bro...

Untuk program turun berat badan... cara nya adalah seperti berikut:-
  • PAGI - Breakfast Aloe Drink (400ml), Teamix suam (400ml), Herbalife Shake (450ml)
  • 10 pagi - Snacking fruits ATAU boleh minum lagi shake.. no problem.. DAN minum air teamix 400ml
  • TENGAHARI - Lunch as usual.. Boleh makan nasi macam biasa.. cuma kurangkan sedikit kuantiti nasi dan lebihkan sayur-sayuran.. DAN minum air teamix 400ml
  • 3 petang - snacking fruits ATAU minum shake.. DAN minum air teamix 400ml
  • MALAM - Dinner Herbalife shake (450ml)
  • Sebelum tidur - Minum Herbalife NiteWorks (300ml) dan makan Herbalife Omega 3 (2 biji)

**** xde kan words yang menyatakan tak boleh makan nasi!!!! cuma kurangkan pengambilan

Kenapa Herbalife???
Sebab tujuan utama produk Herbalife: 
Mengurangkan pengambilan kalori melalui pengantian makanan, supaya kalori yang 
dimakan kurang dari apa yang tubuh mampu bakar tetapi dalam masa yang sama 
membekalkan tubuh dengan segala zat makanan yang badan perlukan 
supaya tubuh berfungsi dengan baik.
Jika situasi ini berlaku setiap hari, tidak kira umur, jantina atau berat sekarang, anda akan
berjaya mengurangkan berat badan dengan efekfif dan selamat!

Jangan lupa
Anda perlulah minum air dengan mencukupi bagi memastikan proses penurunan berat badan anda berjalan dengan efektif 
Air adalah agen pengangkut dan pembersih. Jika air tidak cukup, kalori yang di bakar dan bahan toksin yang harus dikeluarkan dari tubuh tidak dapat di singkirkan 
Keperluan air untuk seseorang adalah berbeza-beza. Setiap 25 kg berat badan anda perlu minum 1 liter air. Jadi jika berat badan anda 75 kg, anda perlu minum 3 liter air. 
Walaubagaimanapun, anda disarankan minum lebih dari yang sepatutnya agar penurunan berat badan lebih cepat. Minum air sepanjang hari cara sedikit-sedikit. Cara ini lebih mudah dan efektif. 
Anda akan menerima cara minum air yang efektif dan cara pengurusan berat badan peribadi pengasas yang telah terbukti berkesan apabila anda memesan produk pelangsingan berat badan.

Okay... sekarang you buat jer rutin seharian, jadual pemakanan anda macam kat atas ni.. CUBA LAH SEBULAN JER BUAT MACAM NI... SECARA SERIUS...

Nak kurus dan sihat? 
Effort tu penting.....

Macam mana nak dapatkan dengan harga yang murah???
korang boleh jadi ahli dan dapatkan sehingga 50% diskaun barangan... selain korang dapat berat ideal korang ,korang boleh dapat duit  jugak kan???
kaching!!!!!! berapa harga diskaun dan selepas diskaun???? pm saya ...

FYI dengan Tea mix herbalife meningkatkan metabilisma dan membakar sebanyak 250kcal untuk setiap gelas 400ml yang di minum. Ini bersamaan dengan 15 minit berjoging. Apabila metabolisma meningkat, sistem kardiovaskular juga akan bekerja dengan lebih efektif. 

Dont worry .... untuk tujuan ini (nak kurus, nak tambah berat nak maintain berat), saya akan guide akan dari awal sampai akhir... :)

Nak tahu lebih lanjut?
ASK ME HOW ^_^

Your personal wellness coach,
Ct aziah 

5 comments:

lurun namzar said...

skrg nie pn saya try herbalife.
utk gemukkn bdn.

cik hana nasir said...

Nk ty.. klo mkn omega 3 je blh trun brt x? Mkn omega 3 mase bile?

cik hana nasir said...

Klo mkn:omega je blh trn brt x?

♥ღleoztjayღ♥ said...

boleh bagi cadangan utk set penurunan berat badan dan harga.
saya tau benda ni bukan slimming produk :) thank you

Anonymous said...

saya dah guna herbalife. alhamdulillah. xsampai 2 bulan, 7kg turun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...