Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Monday, January 14, 2013

Hadiah Tawen titew


hukhukhuk...ari new titew nak manjeww2 sikit ngan uols semua....
hewhewhew.....
hewhewhew...puiiii......
xreti dah la nak buat pelat2 budak sekolah ni.....
dulu2 okey aje...
skang ni rase menyampah lak....
rase cam terbelit lidah ni, walaupun hakikatnya aku menaip...
adekah ini kesan dari penuaan????
haih... T___T
entri ni cume untuk cakap mekasih kat kengkawan yang bagi hadiah , semua hadiah2 tu akan digunakan sebaik mungkin...hihihi...
terutama yang bagi ini...akan digunakan sebaik mungkin....malah hari2...hahahahaa.....

mekasih pada penyumbang2..dinasihatkan nama anda dirahsiakan...takot nanti neny kahwin die claim hadiah cenggini lak kat korang2 semua...kahkahkah....
eh tapi bile dah tulis cam ni , semua yang kenal aku pun dah tau sape yg bagi kan.....

hye neny!!!!!!!
sila mintak macam2 kat dorang time ko kawen nanti...


1 comment:

HyRoSSa NeNy said...

aku nak tuntut adiah ni!!!!!

wakakaka

tapi jgn isau...dorg maseh sempat kumpol wet lagi kot laaaa aku tuntut adiah yg same...sbb perjalanan maseh jauh dan mase ade byk purnamaa... wakakakaakak

;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...