Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 29, 2013

Ada Baucar Buku 1 Malaysia??? Suka pergi popular??? good choice dude.......


kalau dah nama pemegang Baucer Buku 1 Malaysia dan tentu la student kan????
kalau dah kerja macam aku memang memandang sepi la.....
dulu-dulu masa aku masih jadi student, aku memang suka masuk kedai buku popular....
kenapa???
sebab senang aku cari buku....
kira macam susunan kat kedai tu teratur la...
nak cari novel kat belah sini, nak cari buku memasak kat belah sini,
nak cari buku-buku agama dah tau nak cari kat mana....
nak cari kamus pun tak susah....
sebab dia dah susun teratur division2 dia... division ko... ayat memang tak boleh bla..

sekarang ni sesiapa yang ada baucer buku 1 Malaysia ni korang memang untung, pasal apa , 
popular book store nak bagi baucer lagi....
khenn berganda2 baucer...siap ada hadiah bagai...
tapi mana ada nak bagi baucer saja-saja kan...
mesti la bagi pada pelanggan aje.....

AT

ni ayat yang aku copy paste sikit dari facebook popular ni

Berita hangat untuk pemegang Baucar Buku 1 Malaysia!
 Belanjakan sebanyak RM250 BB1M di mana-mana kedai buku POPULAR dan mendapat baucar bernilai RM50 + 1-tahun Kad POPULAR PERCUMA*






atau belanjakan sebanyak RM150 BB1M dan mendapat baucar bernilai RM10 + 1-tahun Kad POPULAR secara PERCUMA*


Anda juga berpeluang untuk memenangi Hadiah-Hadiah Bulanan serta Hadiah-Hadiah Utama berjumlah sebanyak RM 60,000 dengan BB1M anda! Klik pada http://bit.ly/BB1MContest untuk menyertai sekarang! 'Share'kan peraduan ini kepada rakan-rakan anda dan berpeluang untuk memenangi ekstra baucar hadiah POPULAR bernilai RM25!
                                    
ko tengok........ share peraduan pun boleh dapat baucer ... so ape lagi???? 25 ringgit bukan sikit... kalau nama pun student RM 5 pun besar nilai die ko tau...

pstttt* mudahnye buat duit guna nuffnang ni..... aku baru cashout duit nuffnang...hoooyeah.......thank you nuffnang

1 comment:

Mimi Azirah said...

dapat CPUV popular ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...