Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 22, 2013

Nak tukar tarikh n destinasi Air Asia...Mahal ke tak ea???


Aku beli tiket Flight ni before aku kawen lagi....
terbeli sebabbbbb..ada sebab tertentu..cuma aku dan dya aje yang tau..kahkahkah...
dya jangan kasi pecah lobang tau....
kebetulan pulak time tu air asia buat promo...
inform family aku ajak g langkawi sorang pun tak respon....kong ajo kan...
sembang lebat...
bile tanye semua nak g.... tapiii semua suh aku sponsor....
tak kuasa la ai kan nak sponsor semua...fulus tak berape nak ade...cukup2 untk hidup...
kahkahkah..walopon time aku kawen dorang banyak sponsor aku....
kena ucap mekasih dulu la kan??
terima kasih family...kak long, k.ngah, k.de, abang atan, k.shima... ziah....eh?? ziah ko ade sponsor pape ke untuk aku???aku ngah konfius neh.....
mekasih kerana sponsor 
sponsor bukan sikit2.....mau abes gak ratus2...
alhamdulillah...untung ada adik beradik ramai cam aku...huhu

aku beli tiket ke dari KL ke KK untuk aku ngan ES...
maka tarikhnya adalah bulan 2 ni...
nak dijadikan cerita sebelum kahwin 
ES aku dapat keje GOV....

Naik dari cuti kawen terus lapor diri tempat keje baru...
then boleh lak laki aku apply cuti office die tak luluskan...
dorang kate dah keje sebulan baru leh cuti sehari....KATENYEEEEEEE<---- aa="aa" ala2="ala2" baca="baca" font="font" gedik="gedik" sikit="sikit">
abes.... tak kan aku nak burn aje tiket tu....

ES aku kate burn aje la...
x dapat cuti nak wat guane....
amboihhh senang tol mulut die berkata2.....

so semalam aku decide nak tukar tarikh ke bulan seterusnya....
then ES aku kate , alang2 tukar tarikh baik tukar bulan 5...
pas tu alang2 tukar bulan 5 baik tukar g kuching...
balik kampung...
pasal mak ngan ayah pun balik kuching time tu....
hari gawai....
foooinnneeeeee T____T.....

cehhhh.... aku nak panjat kinabalu, tak dapat panjat pun xpe...tengok dari jauh...nak g makan rumpai laut...
nak g kundasang....nak g situ, nak g sane, nak pulau2......

"Tak payah....balik Kuching !!! g tengok orang sambut hari gawai "

"hari gawai buat ape je??"

"t abang bawak g tengok skolah, g tengok sungai, g tengok umah lama...g tengok kebun, g masuk utan"

T_____T agak2 berape ratus pulak aku kena tambah untuk tukar tarikh????? lepas tu boleh ke tukar destinasi kita???

huarghhhhhhh ... t balik keje nak g KL Sentral kejap..... harap tak banyak kena bayar....kalau mahal matik lah... xkan nak burn tiket ke KK... ke aku terpaksa g sorang2 ke KK...kahkahkahkah..sape nak temankan ai????


4 comments:

Cik Sara said...

huiyooo....mahal kak..
Hari tu saya pernah buat..
Asalnya beli tiket promo KL-AS baru RM26 camtu.. Pastu nak tukar tarikhlah atas sebab-sebab tertentu jugalah. Bulan 9 tahun lepas ni..
Buat online..
Perghhhhh... harganya dah nak dekat sama dengan beli tiket baru.
Kena charge tukar tarikh+ tukar pesawat. In total saya kena bayar around RM100++ jugalah.. Rugi!Tapi dah terjadi..kenalah redha.. huhuhu..

LuNa Lee said...

follow sponser (=
http://wonderfullife911.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html

misz sheyla said...

@cik sara ~ aiyark...yeke??? terbang la RM lau cam tu ..... cissssssss

HyRoSSa NeNy said...

aku je la temankan ko...wakakakaka....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...