Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Tuesday, January 22, 2013

Secret parfum - Bau sama dengan perfume yang glemer tapi harga jauh lebih murah


kenapa korang nak bayar lebih untuk barang yang sama tetapi harga yang berlainan.???
memperkenalkan secret parfum yang diinspirasi kan dari  bau bauan perfume yang terkenal...


tak tahu bau die macam mana???
senang aje... korang g mana2 kaunter... mintak cium bau perfume yang korang berkenan... tapi mesti yang ada dalam senarai sahaja....
bau perfume yang dikeluarkan oleh 'les secret parfum ' adalah diinspirasikan daripada bauan perfume tersebut... bau die adalah sama ....
bau sama... tapi kalau korang beli dan korang rasa bau tu lain so korang boleh pulangkan balik perfume tu dan wang anda akan dikembalikan...siyesli....
tapi dengan syarat
*pemulangan mestilah dalam masa seminggu selepas pembelian dilakukan.
*kuantiti perfume tidak terjejas (bermaksud jangan sampai dah separuh baru korang cakap bau tak sama)

ini adalah SENARAI PERFUME YANG DI KELUARKAN OLEH 'Les Secret Parfum'.
Harga: 30ml =RM 55 10ml= RM35
JAMINAN WANG ANDA AKAN DI KEMBALIKAN JIKA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN PRODUK YANG DIBELI (sila rujuk terms n conditions)
Hantar email kepada ( miszsheyla@yahoo.com)
NAMA/ NO HP/ NAMA PERFUME & CODE PERFUME /KUANTITI PRODUK
 

1 comment:

Yumida Huda said...

byknye perfume supe famous amos nih...ooo rupanye pemulangan perfume pun dibenarkan..baru tahu..thanks for info

FOLLOWER KE 1268

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...