Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, May 10, 2012

Iklan shampoo semua bajet best aje...









kalau nak cerite pasal rambut gugur..perghhhh 3 hari 2 malam pun tak habis lagi agaknye...
usia dah meningkat ni rambut asyik gugur aje...
kalau bangun tido tu tak sah kalau tak selonggok lekat dekat bantal..tu lom kire yang bersepah2 kat tilam lagi...
kire kalau CSI nak wat investigated memang x susah la nak cari rambut...xpayah guna kanta pembesar  bagai...

iklan shampoo kat tv pulak tak sah kalau tak bajet best...
shampoo die aje la satu2nye yang terbaik kat dunia...perghhhh
kalau pakai shampoo die rambut gugur leh kurang dalam masa 2 minggu..2 minggu beb... meh aku bagi contoh2nye ea..

fentene cakap kalau pakai dalam masa 2 minggu rambut gugur dah mula kurang ... 
Hasilnya... hari pertama


Hari ke 14


senselk kata shampoo die mengatasi rambut gugur 

dah pakai sebulan

pakai la shampoo pape pun ...rambut aku tetap gugur gak.. tapi ade satu cara je nak atasi rambut gugur..kalau aku la..meh aku kasi TIP die..........cara-caranya adalah

potong pendek

kompem tak ade rambut yang gugur ag TT_TT ... cara ni memang tiap2 kali berjaya...rambut aku kalau dah lepas bahu sikit memang tak sah kalau tak gugur...





4 comments:

Shiema Sufian said...

Iklan shampoo mesti lah trbaik sbb nak tarik customer kan :D

cik Lily said...

biasalah.. Satu sebab rambut tu berat and rapuh, akar dia tak kuat. lily pon tak percaya syampu2 yang duk iklan kat TV, yelah... Logiklah, ada yang untuk rambut lembut, anti-dandruff...kalau kita ada semua benda tu, takkan 4 jenis syampu nak pakai kan? Last ni lily try syampu himalaya, sekali dgn hair cream. Baru rasa rambut makin pulih. Sejak guna sanselk dulu, rambut makin jadi kasar, rosak. Tryla Himalaya. Lily suggest u beli minyak dy untuk kuatkan akar. Yg minyak tu pakai kat kulit kepala utk kasi kena akar rambut. Hair cream pulak jgn kasi kena kulit kepala.

HyRoSSa aNniE said...

betol... aku kerat samapi lebih pendek dr habah aku pnye rambut baru oke... T_T

misz sheyla said...

@shiema~ terbaik xpe..tapi melampau2 sgt kdg2 tu...tapi fhm la nak tarik plggan...

@ci lily
himalaya ea???? okeh2 boleh try nanti..dulu kakak pernah pakai ..tapi xpernah terlintas lak nak try..

@hyrossa
kan... potong pendek baru tak gugur...x dapat kite nak feeling ayu2 sikit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...