Pengskodeng terhebat

Great deal yawww

Thursday, May 31, 2012

Banyak Benda Nak Cerita, Tapi dah Lupa



Kalau korang-korang baca blog aku mesti boring kan??
sebab aku tak pandai nak olah cerita...
aku tak pandai nak describe kejadian....
sebab aku jarang type2 benda2 yang jadi.....
jarang upload gambar muka itik bajet comel sendiri... <---ni memang aku xletak, takut memasing koma bile tengok pic muncung itik aku...

sebenarnya tiap hari aku wat aktiviti menarik....
seperti g kerja , balik kerja, pergi sogo, balik rumah, makan, cuci baju dan tido...
hari selepas tu balik kerja, pergi sogo, balik rumah, makan, cuci baju dan tido..
selepas tu pulak balik kerja, pergi sogo, balik rumah, makan, cuci baju dan tido.
bagi korang sogo tu umpama syurga beli belah tapi bagi aku n budak2 rumah sogo tu sekadar kedai runcit... banyak duit kan kami????hahhahaa ape boleh buat..kalau kedai sekangkang kera dekat rumah tu harga die lagi mahal pada sogo , baik kite beli barang dekat sogo.. ye dak?? 

hari2 la hidup macam tu... macam tak de life kan???...boring... so korang2 yang student ni tak payah nak verangan sangat nak keje cepat2 sebab nak pegang duit...bila dah kerja secara automatik life korang jadi boring... BORING!!!!!!BORING!!!!!

eh panjang cerita tak masuk lagi tajuk utamanya ye dak??? isi-isi penting yang nak bagitau adalah aku sebenarnya ada banyak benda nak cerita kat blog.. bila nampak sesuatu kejadian mesti terlintas dlm fikiran aku "leh wat entry , masuk lam blog neh"... pas tu 2 3 hari dah lupa cerita...tu saje...sekian terima kasih

4 comments:

HyRoSSa NeNy said...

tu bese... aku pon mase kejadian smngt!!! 2 jam kemudian...lupe... muahaha

aku pon dh ase mid valley mcm playground jek... eleh eleh mid!!! tapi laki aku sebok lau dating nak gi mid... mcm HELL!!! hehehe

TanpaNamaDer said...

byk atviti ???
ke rutin aktiviti yang sama wakaka

Cik tikah said...

erm.. kadang-kadang kalau nk tarik perhatian org utk baca blog kita, kena tulis apa yg kita rasa betul dan menarik. entry mcm ni ok gak sebab macam sesi luahkan perasaan. hehe

teratai said...

Rutin biasa bg mrk yg dah kerja ....tp jgn sampai boring tahap gaban.....boleh masuk wag gila!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...